Εξηγήσεις από την κυβέρνηση για τους ισχυρισμούς μάρτυρα της Εξεταστικής ζητά η ΝΔ

Η πανσέληνος φωτίζει την βουλή,λίγες ώρες μετά την συγκέντρωση υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Η πανσέληνος φωτίζει την βουλή,λίγες ώρες μετά την συγκέντρωση υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ κατήγγειλε στην Εξεταστική ότι η εταιρεία φύλαξης επιχείρησε να αποκτήσει παρανόμως υπηρεσιακά αρχεία με απώτερη στόχευση την ενοχοποίηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Απαντήσεις από την κυβέρνηση για όσα ισχυρίστηκε στην Εξεταστική ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής περί ύπαρξης σχεδίου ενοχοποίησης του Άδωνι Γεωργιάδη, ζητά η ΝΔ.

Με σημερινή ανακοίνωσή της η ΝΔ κατηγόρησε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη ότι εκτίθεται ανεπανόρθωτα από τις χθεσινές καταγγελίες του Σταμάτη Πουλή ότι η εταιρεία φύλαξης του ΚΕΕΛΠΝΟ «επιχείρησε να αποκτήσει παρανόμως αρχεία του Πρωτοκόλλου της υπηρεσίας με σκοπό αυτά να αλλοιωθούν από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, κ. Πολάκη». Η αξιωματική αντιπολίτευση κάλεσε μάλιστα την κυβέρνηση να δωσει εξηγήσεις για αυτήν τη «σοβαρότατη καταγγελία».

ADVERTISING

«Να μας απαντήσει αν όντως υπήρξε απόπειρα ενοχοποίησης του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη από τον κ. Πολάκη» τόνισε η ΝΔ στην κυβέρνηση. Πρόσθεσε δε ότι αναμένει και από τη Δικαιοσύνη «να διερευνήσει άμεσα αυτήν τη σοβαρότατη υπόθεση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή
SHARE:

24Media Network