Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον Σαμαρά για την Κεφαλλονιά

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον Σαμαρά για την Κεφαλλονιά

Οι μέχρι στιγμής δράσεις και ο συντονισμός για την αντιμετώπιση της καταστροφής στην Κεφαλλονιά, θα συζητηθούν στην ευρεία κυβερνητική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη, με τη συμμετοχή όλων των συναρμόδιων υπουργών, συγκάλεσε για το απόγευμα της Τετάρτης (05/02) στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για την αποτίμηση των μέχρι τώρα δράσεων και τον περαιτέρω συντονισμό για την αντιμετώπιση της καταστροφής στην Κεφαλλονιά.

Στην σύσκεψη θα πάρουν μέρος οι υπουργοί Δημήτρης Αβραμόπουλος, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Γιάννης Στουρνάρας, Γιάννης Μιχελάκης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Νίκος Δένδιας, Άδωνις Γεωργιάδης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Πάνος Παναγιωτόπουλος και Όλγα Κεφαλογιάννη. Επίσης θα συμμετάσχουν οι Γενικοί Γραμματείς των υπουργείων καθώς και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Την Τρίτη (04/02) ένα ακόμη πλοίο του πολεμικού ναυτικού έφτασε στην Κεφαλλονιά μεταφέροντας βαριά μηχανήματα για την αποκατάσταση των υποδομών αλλά και εξοπλισμό για τα πρόχειρα καταλύματα των πληγέντων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φυσικές καταστροφές
SHARE: