Εύσημα Αμπούλ Γέιτ στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γενικό Γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου κ. Aboul Gheit

Ο Γενικός Γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου απένειμε τα εύσημα στον Έλληνα πρωθυπουργό για την πορεία της ελληνικής οικονομίας λέγοντας του χαρακτηριστικά "δείξατε το σθένος και τον χαρακτήρα των Ελλήνων".

«Κάνατε εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια, στις πιο δύσκολες εποχές για την οικονομία», είπε ο γενικός γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου Αμπούλ Γέιτ στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά τη σημερινή συνάντησή τους στο περιθώριο της πρώτης συνόδου Ευρωπαϊκής Ένωσης - Αραβικού Συνδέσμου, που διεξάγεται στο Σαρμ ελ Σέιχ της Αιγύπτου.

Ο γενικός γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου απένειμε τα εύσημα για τα αποτελέσματα που παρουσιάζει η Ελλάδα, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα, χρησιμοποιώντας τέσσερις φορές τον όρο «δύσκολες», για να υπογραμμίσει τη σημασία των όσων έχουν γίνει.

ADVERTISING

«Δείξατε το σθένος και τον χαρακτήρα των Ελλήνων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου, απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό.

"Η Σύνοδος ΕΕ-Αραβικού Συνδέσμου οφείλει να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στις σχέσεις μας και μια νέα στρατηγική για τη σταθερότητα, την ασφάλεια, την ανάπτυξη και τη συνεργασία στη Μεσόγειο. Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου κ. Aboul Gheit", έγραψε ο πρωθυπουργός στο Twitter.

Ο κ. Τσίπρας θα έχει, επίσης, συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Λιβάνου Σαάντ Χαρίρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας, Αίγυπτος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας: Η Ελλάδα επιδιώκει να αποτελεί καταλύτη και γέφυρα του ευρωαραβικού διαλόγου

SHARE:

24Media Network