Φίλης: Η έξοδος στις αγορές το 2014 είχε στόχο τις προεκλογικές σκοπιμότητες του Σαμαρά

Conference of the Political Secretariat of SYRIZA party, in Athens, on Dec. 12, 2016 /      ,  ,  12 , 2016
Conference of the Political Secretariat of SYRIZA party, in Athens, on Dec. 12, 2016 / , , 12 , 2016 NICK PALEOLOGOS / SOOC

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για τις διαφορές της εξόδου στις αγορές το 2014 και το 2017

«Με την έξοδο στις αγορές, η Ελλάδα μπήκε σε μια πορεία, ώστε του χρόνου να βγει από τα μνημόνια» δήλωσε στην εκπομπή " Αντίμετρα" στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης

Πρόσθεσε ότι  τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας εξακολουθούν να είναι σημαντικά, αλλά - όπως είπε - γίνονται βήματα. Η δέσμευση για πλεονάσματα 3,5% επί μία πενταετία διαμορφώνει σιδερένια πειθαρχία, αλλά η κυβέρνηση κάνει προσπάθειες, συμπλήρωσε.

Για την έξοδο στις αγορές το 2014, είπε ότι «βγήκαμε αλλά μετά τρακάραμε γιατί ήταν μια έξοδος που είχε στόχο τις προεκλογικές σκοπιμότητες του Αντώνη Σαμαρά».

Ο κ. Φίλης, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι για να κάνει αντιπερισπασμό, επιλέγει την καταστροφολογία με διάθεση σκανδαλοθηρίας. Υποστήριξε  μάλιστα, ότι η ΝΔ κάθε Σαββατοκύριακο μεταφράζει κάποιες παραγράφους από το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη.

Αναφερόμενος στην αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τη δικαιοσύνη, ανέφερε  ότι πρέπει  να πέσουν οι τόνοι και η κάθε πλευρά  να αφοσιωθεί στα συνταγματικά της καθήκοντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έξοδος στις αγορές
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φίλης για Βαρουφάκη: Δεν υπήρχε σχέδιο εξόδου από το ευρώ

Με παρέμβαση Φίλη – Ξυδάκη αποσύρθηκε ρύθμιση της Κονιόρδου

Ν. Φίλης: Προς το συμφέρον και των δυο οι διακριτοί ρόλοι Κράτους–Εκκλησίας

SHARE:

24Media Network