Φωτίου για δημοψήφισμα: Δεν θα γίνει στον αέρα, θα έχει σχέδιο για τον ελληνικό λαό

Συζήτηση για τον προϋπολογιμσό του 2015 στην Βουλή την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση για τον προϋπολογιμσό του 2015 στην Βουλή την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου για τις διαπραγματεύσεις αλλά και για την πιθανότητα δημοψηφίσματος αν βρεθούμε μπροστά σε νέο αδιέξοδο

Η κυβέρνηση υφίσταται πίεση από τους δανειστές αλλά δεν τα παρατάει είπε στην "Κοινωνία Ώρα MEGA" η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου εκτιμώντας παράλληλα ότι οι δυο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Υφιστάμεθα αυτή την πίεση και τον εκβιασμό. Δεν τα παρατάμε. Δεν φεύγουμε. Δεν πάμε πουθενά. Θα πάμε σε συμφωνία και θα πάμε σε συμφωνία έντιμη με το κεφάλι ψηλά. Δεν πρόκειται όμως εμείς να ξαναφέρουμε την καταστροφή του ελληνικού λαού γιατί δεν μας ψήφισε γι' αυτό", υπογράμμισε.

Για την πιθανότητα διενέργειας δημοψηφίσματος τόνισε ότι αυτό "δεν σημαίνει σε ρωτάω σήμερα και αύριο απαντάς".

"Σημαίνει προετοιμασία. Κατεβαίνεις με άποψη στον ελληνικό λαό. Του προτείνεις. Δεν του λες δεν ξέρω, διάλεξε ο,τι θες. Του λες λοιπόν και σχέδιο. Φαντάζεστε ότι θα τον ρωτήσουμε χωρίς να του προτείνουμε σχέδιο;", ανέφερε.

SHARE:

24Media Network