Φρένο Μητσοτάκη στα σενάρια για πρόωρες εκλογές

Από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νέας Δημοκρατίας
Από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νέας Δημοκρατίας EUROKINISSI

Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κοπή της πίτας της ΝΔ. Το φλουρί κέρδισε ο Ρωμανός.

Στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των υπαλλήλων του κόμματος παραβρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε θερμά τους εργαζόμενους για τις καλές υπηρεσίες που προσφέρουν ενώ ταυτόχρονα εξήρε τον σημαντικό ρόλο των εθελοντών που συνδράμουν και εκείνοι με όλες τους τις δυνάμεις: «Το χειροκρότημα το αξίζετε εσείς, οι εργαζόμενοι, οι εθελοντές μας, όσοι δώσατε μαζί μας τις μεγάλες νικηφόρες μάχες του 2019», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

ADVERTISING
Από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νέας Δημοκρατίας
Από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νέας Δημοκρατίας EUROKINISSI

Βάζουμε τον πήχη ψηλά και μπορούμε να τον ξεπερνάμε


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως το πρώτο εξάμηνο που η ΝΔ βρίσκεται στη διακυβέρνηση της χώρας, απολαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από το μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας, σε σχέση με την 7η Ιουλίου όταν οι Έλληνες πολίτες εξέλεξαν και εμπιστεύτηκαν τη ΝΔ και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. « Μια Κυβέρνηση δοκιμάζεται τελικά όχι στα όμορφα λόγια αλλά στην πράξη. Αποδειχθήκαμε -όχι απλά συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις- αποδειχθήκαμε ότι βάζουμε τον πήχη ψηλά και συχνά μπορούμε και να τον ξεπερνάμε αυτόν τον πήχη. Και νομίζω ότι αυτή ακριβώς η ευχάριστη έκπληξη μιας Κυβέρνησης η οποία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών και εργάζεται πολύ σκληρά για να κάνει τις ζωές των Ελλήνων καλύτερες, είναι αυτό το οποίο μας θέτει σήμερα σε θέση πολιτικού πλεονεκτήματος. Αυξάνει όμως και τον πήχη των προσδοκιών», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

Εκλογές στο τέλος της τετραετίας


Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε πως η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τον κύκλο του έργου της και θα κάνει εκλογές στο τέλος της τετραετίας. Τότε, όπως είπε θα είναι έτοιμη να προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδίου της επόμενης τετραετίας. «Η δουλειά μας είναι να τιμούμε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων και να εξαντλήσουμε την τετραετία ώστε το 2023 να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε στον Ελληνικό λαό, στους Έλληνες πολίτες, τον απολογισμό του έργου μας και τι θέλουμε να κάνουμε για την επόμενη τετραετία. Σε αυτό το διάστημα λοιπόν ο ρόλος σας είναι εξαιρετικά κρίσιμος το κόμμα είναι ζωντανός οργανισμός, η παρουσία σας στη διαμόρφωση του πολιτικού λόγου, αλλά κυρίως στη μεταφορά του μηνύματος των κυβερνητικών πρωτοβουλιών από το κέντρο μέχρι το τελευταίο σπίτι, μέχρι τον τελευταίο χώρο δουλειάς έχει τεράστια σημασία. Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα στέκεστε κοντά μας “αμορτισέρ” για τις δύσκολες στιγμές -γιατί θα υπάρχουν και δύσκολες στιγμές, μην έχετε καμία αμφιβολία γι’ αυτό- αλλά, κυρίως, το χαμόγελό σας, το χειροκρότημά σας πηγή έμπνευσης για εμένα προσωπικά για να συνεχίζουμε ακόμα πιο εντατικά τη δουλειά την οποία κάνουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου δήλωσε τα εξής:

«Θα ξεκινήσω από τη στιγμή που εξελέγη ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόεδρος το 2016. Αυτό που χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την πρώτη μέρα που ανέλαβε πρόεδρος του κόμματος αλλά κυρίως από την πρώτη μέρα που ανέλαβε πρωθυπουργός της χώρας είναι η συνέπεια λόγων και πράξεων.

Σε μόλις 180 μέρες διακυβέρνησης της χώρας υλοποιήσαμε περισσότερες από 60 προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Και αυτό ξέρετε είναι ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μέσα από τη συνέπεια την οποία επιδεικνύουμε, κτίζουμε κάθε μέρα που περνάει μια νέα σχέση μεταξύ πολιτικής και πολιτών. Μια σχέση εμπιστοσύνης. Εμπιστοσύνη που χάθηκε τα χρόνια της κρίσης αλλά είναι απαραίτητο συστατικό στοιχείο για την πρόοδο και την ανάπτυξη της χώρας.

Τα στελέχη και τα μέλη των οργανώσεων μας είναι πάντα πρωταγωνιστές σε όλους τους αγώνες της παράταξης. Και θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κυβέρνησης του, στην προσπάθεια να αποκτήσει η πατρίδα μας ένα φωτεινότερο μέλλον.»

Ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ Γιάννης Μπρατάκος ανέφερε ότι: «Οι υπάλληλοι της Νέας Δημοκρατίας έβαλαν πλάτη στα δύσκολα χρόνια ανασύστασης και αναδιοργάνωσης του κόμματος και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Το Κόμμα μας σήμερα ψηφιοποιείται με εφαρμογές εξωστρέφειας και επικοινωνίας με τα μέλη μας, πιστοποιείται κατά το πρότυπο ISO για διοικητικές, οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίες και είναι ανοικτό στην κοινωνία. Το 2020 θα είναι μια εξίσου δύσκολη χρονιά με εσωκομματικές εκλογές, συνέδριο με εκλογή πολιτικής επιτροπής και είμαι βέβαιος ότι οι υπάλληλοι θα βάλουν και πάλι πλάτη με στόχο να συμβάλουμε σημαντικά στην επανεκλογή του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη στις επόμενες εκλογές όποτε αυτές έρθουν.»

Τέλος, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της ΝΔ, Στέλιος Κονταδάκης στο σύντομο χαιρετισμό σημείωσε: «Ο Πρωθυπουργός σε κάθε ευκαιρία που του δίδεται βρίσκεται κοντά στους εργαζομένους του Κόμματος, στους ανθρώπους του Κόμματος και πάντα με τη συνέπεια που τον διακρίνει δεν ξεχνά το Κόμμα που τον ανέδειξε Πρόεδρο & Πρωθυπουργό. Με την ευκαιρία της κοπής της πίτας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζομένους και τους εθελοντές για την πολύτιμη προσφορά τους και βοήθεια καθώς και την καθοριστική συμβολή τους στη μεγάλη νίκη της 7ης Ιουλίου. Δε χαλαρώνουμε, εντείνουμε τις προσπάθειες μας για ακόμη μεγαλύτερες νίκες της ΝΔ.»

Το φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network