Γ. Καμίνης: "Ύποπτες οι αλλαγές στις εκλογές ΟΤΑ"

Γ. Καμίνης: "Ύποπτες οι αλλαγές στις εκλογές ΟΤΑ"
EUROKINISSI

Αντίθετος στις αλλαγές στις Δημοτικές Εκλογές στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, εμφανίστηκε ο Γ. Καμίνης. Διαβάστε τι δήλωσε

Την αντίθεσή του στις προωθούμενες αλλαγές του εκλογικού συστήματος για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές εκφράζει ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

"Γενικότητες όσα έχουν ακουστεί για αλλαγές στις Δημοτικές Εκλογές. Χρειάζεται διαβούλευση και σοβαρότητα σε τόσο σημαντικά ζητήματα" ήταν η απάντησή του στη σχετική ερώτηση που δέχθηκε στη διάρκεια της εκπομπής "mega σαββατοκύριακο".

Σχολιάζοντας τις εξαγγελίες για εφαρμογή της "απλής αναλογικής" και του "διπλού ψηφοδελτίου" από τις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές τόνισε: "Τέτοιες κινήσεις, λίγο πριν τις Εκλογές, είναι ύποπτες και κρύβουν πολιτικές σκοπιμότητες, σε μία προσπάθεια αποκόμισης πολιτικών ωφελειών".

Ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στην αδυναμία άσκησης των καθηκόντων του εκάστοτε εκλεγμένου Δημάρχου, στην προσπάθειά του να εφαρμόσει το πρόγραμμα του, με τη μη ύπαρξη της απαραίτητης πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

(Πηγή: Aftodioikisi.gr)

SHARE:

24Media Network