Γ. Παπαντωνίου για Τραγάκη: “Ψεύδη και συκοφαντίες”

Γ. Παπαντωνίου για Τραγάκη: “Ψεύδη και συκοφαντίες”

Τι απαντάει ο Γιάννος Παπαντωνίου στον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Τραγάκη περί των "αμαρτωλών" εξοπλιστικών προγραμμάτων

Κατάπληκτος δηλώνει ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου από την αποκάλυψη στην οποία προέβη ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης σχετικά με τα “αμαρτωλά” εξοπλιστικά προγράμματα.

Ο κ. Τραγάκης τάραξε τα νερά, όταν σε συνέντευξη του σε εφημερίδα ούτε λίγο ούτε πολύ, αποκάλυψε ότι η εξεταστική επιτροπή, στην οποία ήταν πρόεδρος το 2005 είχε εντοπίσει το σκάνδαλο με τις μίζες στο οποίο εμπλέκονταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ο Γιάννος Παπαντωνίου και την πορεία του “μαύρου χρήματος”, ωστόσο δεν προέβη σε απόδοση ευθυνών.

Απαντώντας, ο κ. Παπαντωνίου επεσήμανε:”Μου προκαλούν κατάπληξη οι πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου της Βουλής, κ. Τραγάκη, περί δήθεν ανακάλυψης έκνομων πράξεων, τις οποίες συγκάλυψε”.

“Θεωρώ αδιανόητο πολιτικός και δη ο αντιπρόεδρος της Βουλής να διαδίδει ψεύδη και συκοφαντίες, χωρίς ίχνος απόδειξης για το πρόσωπό μου, τα οποία εκθέτουν και τον ίδιο προσωπικά” κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα