Γαλάζια οργή για τα "αυτογκόλ" στον ΕΝΦΙΑ

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Κριτική από βουλευτές της ΝΔ για τον ΕΝΦΙΑ. Για "αυτογκόλ" μίλησε ο Λευτέρης Αυγενάκης

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί και μεταξύ των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, για τον ΕΝΦΙΑ, την ώρα που βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, απειλούν με καταψήφιση.

Ο βουλευτής της Και από τη ΝΔ ο Λευτέρης Αυγενάκης, άσκησε κριτική για τις διορθώσεις και κάνει λόγο για δεύτερο αυτογκόλ.

"Μελετώντας προσεκτικά την τροπολογία του κ. Χαρδούβελη, Υπουργού Οικονομικών, που αφορά στις βελτιώσεις του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων, διαπιστώνω ότι, μετά το "1ο αυτογκόλ" που δέχθηκε η Κυβέρνηση μερικές εβδομάδες πριν, (με αφορμή τα λάθη, τις υπερβολές και την ανοργανωσιά των υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών), εάν δεν ακούσει πραγματικά την κοινωνία, τους φορείς, κυρίως όμως τους Κυβερνητικούς Βουλευτές και προχωρήσει στην κατάθεση της τροπολογίας ως έχει, χωρίς ουσιαστικές διορθώσεις, φοβούμαι ότι θα υπάρξει και "2ο αυτογκόλ για τη Κυβέρνηση"....", είπε χαρακτηριστικά, ο κ. Αυγενάκης.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο βουλευτής Λάρισας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας στον Alpha 989, τόνισε ότι  θα ήταν σωστό, να έρθει ο κ. υπουργός για να ενημερώσει τους βουλευτές.

"Οι βουλευτές θέτουν πολιτικά ερωτήματα και θα θέλαμε και πολιτικές απαντήσεις", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οι βουλευτές μετέφεραν την οργή της ελληνικής κοινωνίας.

"Φυσικό είναι οι βουλευτές, που είναι αγωγοί μηνυμάτων της κοινωνίας και ιδιαίτερα τους μήνες αυτούς που η Βουλή λειτουργεί με τα θερινά τμήματα και οι περισσότεροι βουλευτές βρίσκονται στις εκλογικές τους περιφέρειες, να μεταφέρουν το κλίμα που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλους φόρους. Δε θα μπω στους διαλόγους και στα όσα ελέχθησαν. Εκείνο που μπορώ να σας πω είναι ότι οι βουλευτές μετέφεραν την οργή που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία και το ποτήρι ξεχείλισε με τα λάθη του ΕΝΦΙΑ", είπε ο κ. Χαρακόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΕΝΦΙΑ
SHARE:

24Media Network