Γεννηματά από Κερατσίνι: "Δίπλα στους κατοίκους με ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης για την περιοχή"

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά EUROKINISSI

Τα προβλήματα του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής στην περιοχή του Κερατσινίου στο επίκεντρο συνάντησης της Φώφης Γεννηματά με τον Δήμαρχο και μέλη του Δ.Σ. του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Τα προβλήματα του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής στην περιοχή του Κερατσινίου ήταν το αντικείμενο της συνάντησης της Φώφης Γεννηματά με τον Δήμαρχο και μέλη του Δ.Σ. του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, στη Χαριλάου Τρικούπη. Η δημοτική αρχή εξέθεσε τα προβλήματα και ζήτησε την ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας για την απομάκρυνση των βιομηχανιών από την περιοχή.

Μετά την συζήτηση η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε ότι οι πολίτες της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου δικαιούνται μια καλύτερη ζωή.

"Χωρίς ρύπανση, με καθαρό αέρα για τους ίδιους και τα παιδιά τους, με εναλλακτικές δραστηριότητες που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής τους και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας», πρόσθεσε και δεσμεύτηκε πως το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει τον αγώνα των κατοίκων και του Δήμου, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες τόσο στην Βουλή, όσο και με την εκπόνηση και διεκδίκηση ενός ολοκληρωμένου εναλλακτικού προγράμματος ανάπτυξης της περιοχής".

Στην συνάντηση, από το Κίνημα Αλλαγής ήταν παρόντες ο αρμόδιος βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης, οι Χ. Δούκας και Γ. Αποστολόπουλος, γραμματείς των Τομέων Ενέργειας και Περιβάλλοντος και ο γραμματέας Ενημέρωσης Π. Βλάχος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά
SHARE:

24Media Network