Γεννηματά: Δεν μπορεί να έχει το ρόλο του Δούρειο ίππου το Υπερταμείο

Η Φώφη Γεννηματά
Η Φώφη Γεννηματά EUROKINISSI

Η συνάντηση με το σωματείο εργαζομένων των ΕΛΠΕ στάθηκε αφορμή για τη Φώφη Γεννηματά να ασκήσει κριτική σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση.

Μετά τη συνάντηση που είχε με το σωματείο εργαζομένων των ΕΛΠΕ, η Φώφη Γεννηματά στηλίτευσε το ρόλο του Υπερταμείου και επιτέθηκε σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ. 

Αναλυτικά, τόνισε: "To Yπερταμείο δε μπορεί να έχει το ρόλο του Δούρειου Ίππου στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Oι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, με τη βοήθεια εκατοντάδων εργαζομένων, μετέτρεψαν τα ΕΛΠΕ, σε ένα όμιλο επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογικής στάθμης, υψηλής κερδοφορίας με διεθνή δραστηριότητα.

ADVERTISING

Την ώρα που τα ΕΛΠΕ αναδεικνύονται ως κρίσιμος παράγοντας στην ενεργειακή πολιτική της χώρας – και στο μείζον θέμα των υδρογονανθράκων – η Κυβέρνηση της ΝΔ, υλοποιεί και εδώ τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Προχωρά στην πώληση της συμμετοχής του Δημοσίου σε αυτά και στην απώλεια σημαντικών πόρων και την καταστατικών δικαιωμάτων του στην εταιρεία κατά σκανδαλώδη τρόπο αφού είναι γνωστό ότι η πώληση έστω και μισής μονάδας κάτω από το ελάχιστον ποσοστό του δημοσίου παραδίδει άνευ οιουδήποτε ανταλλάγματος τον όμιλο σε άλλα χέρια.

Το Υπερταμείο δεν μπορεί να έχει το ρόλο του Δούρειου Ίππου στο ξεπούλημα της δημόσιας περιούσιας. Αλλαγή του ρόλου του τώρα. Εκφράζουμε την αντίθεση μας παρακολουθούμε στενά τις σχετικές ενέργειες με γνώμονα διασφάλισης του δημόσιου συμφέροντος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γεννηματά: Η Ευρώπη χαϊδεύει τον Ερντογάν και η Ελλάδα την Ευρώπη

SHARE:

24Media Network