Γεννηματά: Διέψευσε την κυβέρνηση για την φηφιακή μαστογραφία

Γεννηματά: Διέψευσε την κυβέρνηση για την φηφιακή μαστογραφία
Στιγμιότυπο από τη συζήτηση επί της προτάσεως δυσπιστίας κατά του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα Eurokinissi

Το θέμα έχει ρυθμιστεί το 2017 από τον υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθό, είπε στην Βουλή η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ.

Έκθετη άφησε την κυβέρνηση η Φώφη Γεννηματά για το θέμα της ψηφιακής μαστογραφίας. Παρεμβαίνοντας στην Βουλή δήλωσε ξεκάθαρα ότι το θέμα έχει ρυθμιστεί από το 2016 κατηγορώντας την κυβέρνηση για επικοινωνιακή εκμετάλλευση.

Όπως  θύμισε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά, το 2016  «45 γυναίκες βουλευτές στείλαμε επιστολή για να καλυφθεί η ψηφιακή μαστογραφία» αναγνωρίζοντας πως  «πράγματι ο κ.Ξανθός ρύθμισε το θέμα στις αρχές του 2017». Επιβεβαίωσε έτσι τον ισχυρισμό του ΣΥΡΙΖΑ που έχει επισημάνει ότι το ζήτημα έχει επιλυθεί με απόφαση του Α.Ξανθού όταν ήταν υπουργός Υγείας. Μάλιστα απευθυνόμενη  στον Κ.Μητσοτάκη η Φώφη Γεννηματα είπε πως «υπάρχουν ζητήματα που δεν προσφέρονται για επικοινωνία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έκανε αυτή την τοποθέτηση παρά το γεγονός ότι στην υπόλοιπη ομιλία της στην Βουλή, άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Μην ασχολείστε με την αντιπολίτευση. Καλύπτουμε εμείς αυτό το κενό και μάλιστα πολύ αποτελεσματικά»…

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα