Γεννηματά για επίθεση στο ΠΑΣΟΚ: Είμαστε σοκαρισμένοι με αυτό που συνέβη

Γεννηματά για επίθεση στο ΠΑΣΟΚ: Είμαστε σοκαρισμένοι με αυτό που συνέβη
H Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γεννηματά μίλησε σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017, στις 18:30 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» στη Νίκαια, στα πλαίσια των διεργασιών για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς. (EUROKINISSI / Στέλιος Μισίνας) Ευρωκίνηση

Μέτρα για τις κατ' επανάληψη επιθέσεις στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη ζήτησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην πρώτη της τηλεοπτική παρέμβαση μετά τους αποψινούς πυροβολισμούς

Είμαστε σοκαρισμένοι με αυτό που συνέβη. Είναι αδιανόητο να συμβαίνει αυτό καθ’ επανάληψη. Επιτέλους πρέπει να ληφθούν μέτρα. Αρκετά» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά σε τηλεοπτική παρέμβαση της στον ΑΝΤ1.

Έντονη ήταν η αντίδράση της προέδρου της ΔΗΣΥ Φώφης Γεννηματά για την επίθεση εναντίον της κλούβας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

«Ως εδώ. Αυτή η κατάσταση πρέπει να τερματιστεί. Αυτό το άβατο πρέπει να σπάσει» τόνισε η κ. Γεννηματά που δήλωσε σοκαρισμένη από το γεγονός. « Ήταν εκεί και οι συνεργάτες μου και τα παιδιά της βάρδιας των αστυνομικών. Έχουν βρεθεί τρεις κάλυκες. είπε. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δεχτεί επίθεση. Έχω ενημερώσει εδώ και ένα χρόνο τον πρωθυπουργό. Έχω διαμαρτυρηθεί πολλές φορές στον αρμόδιο υπουργό. Θα πρέπει επιτέλους να λάβουν μέτρα. Εμείς δεν πρόκειται να φύγουμε από τα γραφεία μας».

Η κ Γεννηματά ερωτηθείσα αν συνδέεται η επίθεση και με την εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου επικεφαλής απάντησε ότι δεν γνωρίζει. Ξεκαθάρισε όμως ότι «τίποτα δεν θα μας σταματήσει».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα