Γεννηματά για Παγκόσμια Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων: Να βγάλουμε στο "φως" όσους ζουν στο σκοτάδι

Η Φώφη Γεννηματά
Η Φώφη Γεννηματά EUROKINISSI

"Η σημερινή μέρα μας θυμίζει την υποχρέωσή μας να βγάλουμε στο 'φως' όλους όσοι σήμερα ζουν στο σκοτάδι", τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων και την σχετική εκδήλωση για το trafficking στη Βουλή η Φώφη Γεννηματά που δεν παραβρέθηκε λόγω της χθεσινής ταλαιπωρίας με την υγεία της, σε δήλωσή της αναφέρει:

"Η εμπορία ανθρώπων είναι σύγχρονη σκλαβιά. Ένα έγκλημα κατά της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας, της ακεραιότητάς τους. Γι' αυτό και η σημερινή μέρα μας θυμίζει την υποχρέωσή μας να βγάλουμε στο "φως" όλους όσοι σήμερα ζουν στο σκοτάδι".

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Γεννηματά επισημαίνει ακόμη ότι "πορνεία, επαιτεία, εξαναγκαστική εργασία, μας καλούν να αντιδράσουμε. Είναι επιτέλους ώρα για έναν δημιουργικό διάλογο, που θα καταλήξει σε άμεσες ενέργειες. Για να αντιμετωπίσουμε τα εγκληματικά κυκλώματα, να δημιουργήσουμε ένα αποτελεσματικό δίχτυ προστασίας για τα θύματα, να προωθήσουμε την κοινωνική ένταξη των προσφύγων και των νόμιμων μεταναστών".

Χαιρέτησε τη παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας στη Βουλή λέγοντας πως στέλνει ένα θετικό μήνυμα για ένα κοινό μέτωπο όλου του πολιτικού κόσμου που πρέπει να αξιοποιηθεί.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φώφη Γεννηματά, Κίνημα Αλλαγής
SHARE:

24Media Network