Γεννηματά: Με τις επιτάξεις η κυβέρνηση ρίχνει λάδι στη φωτιά

Συνάντηση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, με τον δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο.
Συνάντηση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, με τον δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο. EUROKINISSI

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών ανέφερε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής μετά από συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

H πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά συνάντησε στο γραφείο της στη Βουλή, το δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο, από τον οποίο ενημερώθηκε για τις αντιρρήσεις και κινητοποιήσεις των κατοίκων σχετικά με τη δημιουργία κλειστού κέντρου μεταναστών στη Λέσβο.

Η κ. Γεννηματά, μετά την συνάντηση επέκρινε την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ πως με την προθυμία τους απέναντι στους Ευρωπαίους, μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών. «Ένα Ευρωπαϊκό πρόβλημα εξελίσσεται σε εθνική τραγωδία. Το κυβερνητικό αλαλούμ οξύνει την κρίση. Με τον αυταρχισμό και τις επιτάξεις η κυβέρνηση ρίχνει λάδι στη φωτιά», τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και πρόσθεσε ότι το πρόβλημα δεν λύνεται με τις επιλογές της κυβέρνησης αλλά με ριζικές λύσεις όπως: Με άμεση αποσυμφόρηση των νησιών. Με ουσιαστικό ρόλο της Frontex στην φύλαξη των συνόρων. Με πλήρη κατάργηση του κανονισμού του Δουβλίνου και κατανομή των αιτούντων άσυλο σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Με αλλαγή της κοινής δήλωσης ώστε να σταματήσει ο Ερντογάν να εκβιάζει εμάς και την Ευρώπη».

ADVERTISING
Πηγή: 

ΑΠΕ ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής, Μετανάστες
SHARE:

24Media Network