Γεννηματά: Ο Γιούνκερ αποκάλυψε την αλήθεια για Τσίπρα – Μητσοτάκη

Γεννηματά: Ο Γιούνκερ αποκάλυψε την αλήθεια για Τσίπρα – Μητσοτάκη
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά

Το μυστικό που ενώνει ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, είναι ότι έκρυψαν τις ευθύνες της διακυβέρνησης Καραμανλή για τις οικονομικές περιπέτειες της χώρας, τονίζει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Γιούνκερ αποκάλυψε την αλήθεια, που τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Μητσοτάκης επιχειρούν να κρύψουν έως σήμερα, δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της Κομισιόν, μιλώντας σε φόρουμ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην Πορτογαλία, είχε αφήσει αιχμές για τους χειρισμούς των ελληνικών κυβερνήσεων την περίοδο 2004-2009, λέγοντας ότι είχαν “παραποιηθεί” τα ελληνικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν στις ευρωπαϊκές αρχές. Έκανε μάλιστα λόγο για “μάθημα” για την πορεία της ευρωζώνης, από τα πεπραγμένα της περιόδου της πρωθυπουργίας του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Η κα Γεννηματά επεσήμανε ότι ο απερχόμενος πρόεδρος της Επιτροπής αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση Καραμανλή παραποίησε τα στοιχεία της οικονομίας την περίοδο 2004-2009, που έδειχναν τον εκτροχιασμό και οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο.

Η κα Γεννηματά τόνισε ότι αυτό είναι το μυστικό που ενώνει τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ και ανέφερε: «γι’ αυτό λέμε ότι είτε ψηφίζεις Τσίπρα είτε Μητσοτάκη τελικά «βγαίνει» ο Καραμανλής. Η χώρα δεν αντέχει νέες περιπέτειες».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα