Γεννηματά: Ο λαός να στρέψει την πλάτη στο διχασμό ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Γεννηματά: Ο λαός να στρέψει την πλάτη στο διχασμό ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά Eurokinissi

Κάλεσμα στον ελληνικό λαό να στρέψει την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ που θέλουν να τον διχάσουν ξανά, απευθύνει η Φώφη Γεννηματά.

«Το δίλημμα των εκλογών είναι προοδευτική ανατροπή ή διχασμός και νέα κρίση», δηλώνει η Φώφη Γεννηματά στην εφημερίδα “το Καρφί” υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι το ψευτοδίλημμα Μητσοτάκης ή χάος που προσπαθεί να περάσει καθημερινά το διχαστικό δίπολο. Που τροφοδοτεί και ο κ. Τσίπρας. Αυτοί θα πρέπει να απαντήσουν αν θα συνεχίσουν να κινούνται μέσα σε ένα κλίμα πόλωσης και εθνικού διχασμού ανοίγοντας ένα νέο κύκλο κρίσης και αβεβαιότητας;»

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής προσθέτει πως πρέπει να σταματήσουν επιτέλους τα εκλογικά μαγειρεία ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να τροφοδοτούν και να ανακυκλώνουν συνεχώς μια συζήτηση που αφορά μόνο την δική τους υπαρξιακή αγωνία και είναι η απόδειξη της εκλογικής τους ανασφάλειας. Για τους εκλογικούς στόχους του Κινήματος Αλλαγής και τις μετεκλογικές εξελίξεις η κ. Γεννηματά τονίζει πως « όλα είναι ανοιχτά όπως εμείς πιστεύουμε και δεν υπάρχει δεδομένη Κυβερνητική λύση πριν την ετυμηγορία του λαού», ενώ υπογραμμίζει ότι υπάρχουν δύο δρόμοι: «ο ένας είναι αυτός που προτείνουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ: Αλαζονεία , πόλωση, διχασμός. “Φύγε εσύ – να έλθω εγώ” και τράβα στην πλατεία να πετροβολάς ξανά. Ο δρόμος αυτός ακρίβυνε και καθυστέρησε την έξοδο της πατρίδας μας από την κρίση. Αποδείχθηκε αδιέξοδο. Από την άλλη πλευρά είναι ο δρόμος που προτείνουμε εμείς: εθνική συνεννόηση γύρω από ένα προοδευτικό πρόγραμμα ελληνικής ταυτότητας, ευρύτερης αποδοχής, που θα πυροδοτήσει την ανάπτυξη και θα εξασφαλίσει την κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή. Το πρόγραμμά μας, το «Σχέδιο Ελλάδα» είναι η πρόταση και δέσμευση μας. Το νέο συμβόλαιο της δημοκρατικής παράταξης με το λαό και ζητάμε πρωταγωνιστικό ρόλο για την υλοποίησή του».

Καταλήγοντας η Φώφη Γεννηματά απευθύνει «κάλεσμα στον ελληνικό λαό να στρέψει την πλάτη σε όλους όσους θέλουν να τον διχάσουν ξανά, στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία και να δώσει καθαρή εντολή στο Κίνημα Αλλαγής, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την αναγκαία συνεννόηση για την υπέρβαση του διχαστικού δίπολου που μόνο σε νέες περιπέτειες μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα