Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα είναι πάντα στο πλάι του αγρότη

Επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στο Κιλελέρ Λάρισας.
Επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στο Κιλελέρ Λάρισας. EUROKINISSI

Επίσκεψη στο Κιλελέρ πραγματοποίησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ όπου κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγρότη.

Το μνημείο του Αγρότη στο Κιλελέρ επισκέφτηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, στα πλαίσια της επίσκεψης στη Λάρισα, με αφορμή τις εκδηλώσεις για την 3η Σεπτέμβρη και την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Γεννηματά κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο και σε δήλωση της σημείωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ και η παράταξή μας ήταν και θα είναι πάντα στο πλάι του αγρότη και της αγροτιάς».

Αναφερόμενη στον πρωτογενή τομέα, η κ. Γεννηματά είπε ότι ο πρωτογενής τομέας και η αγροτική παραγωγή «μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην πραγματική έξοδο της χώρας μας από την κρίση». Επίσης, υποαστήριξε ότι «το Κίνημα Αλλαγής με το Σχέδιο Ελλάδα έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και δεσμεύσεις για την ενίσχυση, αλλά και τη στροφή της παραγωγής από την ποσότητα στην ποιότητα, αλλά και την ανταπόκριση του Έλληνα αγρότη στις σύγχρονες προκλήσεις».

Τέλος, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι η παράταξη έχει ισχυρότατους δεσμούς με τον αγροτικό κόσμο, σημειώνοντας πως «ο αγρότης και η αγρότισσα αναγνωρίζουν την τεράστια διαχρονική προσφορά της παράταξής μας και προσβλέπουν στο ΚΙΝΑΛ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φώφη Γεννηματά, ΠΑΣΟΚ, Αγρότες, Κίνημα Αλλαγής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γεννηματά για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: Φιάσκο η πρόταση Μητσοτάκη περί δανεισμού

Το μήνυμα της Φώφης: Εμείς προχωρούμε με το Κίνημα Αλλαγής

Γεννηματά: Λύσεις τώρα για το προσφυγικό

SHARE: