Γεωργιάδης για κηδεία Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ: “Θα πήγαινα, αν δεν ήμουν στο εξωτερικό”

Γεωργιάδης για κηδεία Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ: “Θα πήγαινα, αν δεν ήμουν στο εξωτερικό”
Άδωνις Γεωργιάδης Eurokinissi

Την επιθυμία του να δώσει το παρών στην κηδεία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, αν δεν βρισκόταν στο εξωτερικό, εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Χαρακτήρισε "αστεία" τη συζήτηση περί πολιτειακού ζητήματος.

Απών από την κηδεία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ θα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης καθώς, όπως δήλωσε, θα βρίσκεται σε αποστολή στο Κουβέιτ.

Ωστόσο, μιλώντας στο Mega, ο υπουργός Ανάπτυξης διευκρίνισε πως, αν δεν έλειπε στο εξωτερικό, θα έδινε το παρών στην κηδεία.

Θα πήγαινα, διότι είχα προσωπική γνωριμία και με τον τέως άνακτα, αλλά και με τους γιους του και με την τέως βασίλισσα και αυτή είναι μια ανθρώπινη στιγμή, ενός ανθρώπου που έφυγε από τη ζωή και νομίζω ότι, όταν έχεις τέτοιου είδους προσωπικές σχέσεις και μια εκτίμηση, οφείλεις να είσαι εκεί, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Για την παρουσία κι άλλων πολιτικών προσωπικών στην κηδεία του έκπτωτου βασιλιά, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε “έκπληκτος” με τη συζήτηση που έχει δημιουργηθεί επί του ζητήματος.

“Πολιτειακό ζήτημα στην Ελλάδα σήμερα δεν υφίσταται, είναι σχεδόν αστείο να μιλάμε σοβαρά, ότι σήμερα αμφισβητείται η προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία. Αυτή είναι μια ανθρώπινη στιγμή και το κλείσιμο ενός κεφαλαίου της ελληνικής ιστορίας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα