Γεωργιάδης για πανδημία: Οι γιατροί λένε τη γνώμη τους, η κυβέρνηση αποφασίζει

Γεωργιάδης για πανδημία: Οι γιατροί λένε τη γνώμη τους, η κυβέρνηση αποφασίζει
Ο Άδωνις Γεωργιάδης EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Το κυβερνητικό δόγμα ότι η ευθύνη για την περαιτέρω διασπορά της πανδημίας ανήκει πλέον μόνο στους ανεμβολίαστους επανέλαβε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Μέσα σε πέντε ημέρες ο Αδωνις Γεωργιάδης επανέλαβε ότι η οικονομία δεν πρόκειται να ξανακλείσει ρίχνοντας όλη την ευθύνη για τη διασπορά της πανδημίας στους ανεμβολίαστους.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης μίλησε στον ΣΚΑΙ το πρωί της Δευτέρας λέγοντας ότι “η οικονομία δεν θα κλείσει είναι δεδομένο, ούτε θα σταματήσουμε οι υπόλοιποι της ζωή μας. Είναι δυνατόν όσοι δεν εμβολιάζονται να εμποδίζουν τις ζωές των άλλων που εμβολιάζονται;».

«Σήμερα υπάρχει το εμβόλιο και όποιος θέλει, πάει κάνει το εμβόλιο και προστατεύεται. Άρα πια δεν υπάρχει ηθική βάση στο να κλείνεις τον κόσμο μέσα», πρόσθεσε.

Ακόμα και στο σενάριο να υπάρξει τέτοια εισήγηση από τους λοιμοξιωλόγους, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι οι γιατροί λένε την γνώμη τους και αποφασίζει η κυβέρνηση.

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται μόλις πέντε 24ωρα μετά από αυτές στο ΚΟΝΤΡΑ στις οποίες ο Υπουργός είχε τονίσει: “Σας λέω, λοιπόν, πλέον προσωπικά κουράστηκα. Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα, πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται, όποιος εμβολιαστεί. Τέρμα, εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο, κουράστηκα. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να κάνει το κράτος σε αυτό το θέμα, τα έχει κάνει όλα. Από δω και μπρος ο καθένας έχει ατομική ευθύνη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα