Γεωργιάδης- Κύρτσος επικαλούνται… Λεβέντη για τον πατέρα Τσίπρα- Το tweet Αυγενάκη

Γεωργιάδης- Κύρτσος επικαλούνται… Λεβέντη για τον πατέρα Τσίπρα- Το tweet Αυγενάκη
Ο Λευτέρης Αυγενάκης Eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής επιμένουν στα περί χουντικής δράσης του πατέρα του πρωθυπουργού με επιχείρημα τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΚ. Ο γραμματέας της ΝΔ χαρακτήρισε δακρύβρεχτη την απάντηση Τσίπρα και τον κατηγόρησε για αθλιότητα απέναντι στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η Νέα Δημοκρατία επισήμως δεν απάντησε στην ανάρτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έγραψε σήμερα αναλυτικό κείμενο στο facebook υπερασπιζόμενος τον πατέρα του απέναντι στις αιχμές που άφησε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή για δουλειές με τη Χούντα.

Ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης μέσω twitter χαρακτήρισε δακρύβρεχτη και απολογητική την ανάρτηση του πρωθυπουργού και χαρακτήρισε αθλιότητα την επίθεση που είχε εξαπολύσει στη δευτερολογία του ο.Τσίπρας κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

“Ένα κρατώ από τη δακρύβρεχτη, απολογητική ανάρτηση του ΠΘ «το να υβρίζεις & να συκοφαντείς νεκρούς είναι ανείπωτη αθλιότητα».Είναι όντως αθλιότητα να κατηγορείς έναν άνθρωπο που φυλακίστηκε,εξορίστηκε & αφιέρωσε τη ζωή του για τη Δημοκρατία & την Ελλάδα,όπως ο Κων/νος Μητσοτάκης” έγραψε ειδικότερα ο κ. Αυγενάκης.

Εν τω μεταξύ πάντως τη σκυτάλη των ισχυρισμών για τον πατέρα Τσίπρα πήρε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης επικαλούμενος παλαιότερη δήλωση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, παρότι η αξιωματική αντιπολίτευση στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει ιδιαίτερα επικριτικά το συγκεκριμένο πρόσωπο και το συγκεκριμένο κόμμα για έλλειψη σοβαρότητας.

Ο κ.Γεωργιάδης μάλιστα στο Facebook Live που έκανε με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο επέμειναν στο συγκεκριμένο ισχυρισμό και άφησαν νέα υπονοούμενα κατά του πατέρα Τσίπρα, με στόχο προφανώς να συνεχίσει να ακούγεται η κατηγορία αυτή που έχει καταγγελθεί ως fake news προς συσπείρωση του δεξιού ακροατηρίου και για να τρωθεί το αριστερό προφιλ του πρωθυπουργού.

“Η μαρτυρία του Βασίλη Λεβέντη,προέδρου της Ενωσης Κεντρώων καίει το αφήγημα της..αντιχουντικής οικογένειας Τσίπρα και εκθέτει τον ψεύτη πρωθυπουργό. Κάτά τον Λεβέντη ο πατέρας Τσίπρας για τον οποίον εργαζόταν: Ηταν φιλοχουντικός. Επαιρνε εργολαβίες από την χούντα” έγραψε ταυτόχρονα στο twitter ο κ.Κύρτσος.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μάλιστα υπερασπίστηκε τη στάση του κ.Μητσοτάκη χθες στη Βουλή, λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός έκανε πρώτα επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ και τον αείμνηστο πατέρα του “με τρόπο τσίπρικο” και “εκεί ο Μητσοτάκης σήκωσε το γάντι”. Σχολίασε μάλιστα ότι “μην την παίρνουμε για εκκλησία τη Βουλή, είναι χώρος συγκρούσεων”, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο προσωπικός τόνος και η ένταση της χθεσινής κόντρας προκάλεσαν αίσθηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα