Γεωργιάδης: Μετά τις 27 Απριλίου θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο Ελληνικό

Γεωργιάδης: Μετά τις 27 Απριλίου θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο Ελληνικό
ΜΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ EURROKINISSI/ΥΠ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Eurokinissi

Σε ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως ξεκινούν οι εργασίες στο Ελληνικό, καθώς δόθηκε και η τελευταία απαραίτητη θετική γνωμοδότηση από το Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων.

Δόθηκε σήμερα η τελευταία απαραίτητη θετική γνωμοδότηση από το Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων για το πάρκο στο Ελληνικό, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση αναφέρει τα εξής: «Ξεκινούν οι εργασίες στο Ελληνικό – Δόθηκε σήμερα η τελευταία απαραίτητη θετική γνωμοδότηση από το Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων».

Νωρίτερα σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, ο υπουργούς είχε απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τις επενδύσεις και το πώς προχωρά το Ελληνικό: «Οι επενδύσεις δεν είναι στο μηδέν, και ορισμένες αναμένουν τη λήξη της καραντίνας. Ο χρόνος κυλάει μέσα στο πρόγραμμα για το Ελληνικό. Εκκρεμεί το Κεντρικό Συμβούλιο Νεότερων Μνημείων, στη συνέχεια θα απομείνει η απόφαση του ΣτΕ για την Hard Rock, τη Δευτέρα του Θωμά και μετά θα αρχίσουν οι εργασίες».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα