Γερουλάνος: Αρνητής αυτοκριτικής ο κ. Μητσοτάκης

Γερουλάνος: Αρνητής αυτοκριτικής ο κ. Μητσοτάκης
Ο Παύλος Γερουλάνος Eurokinissi

Για διγλωσσία κατηγόρησε τον Κ. Μητσοτάκη ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Π. Γερουλάνος σχολιάζοντας το διάγγελμά του για την πανδημία.

Αρνητή της πραγματικότητας και της αυτοκριτικής χαρακτήρισε ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σχολιάζοντας το διάγγελμα του πρωθυπουργού, επεσήμανε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 96,5: “Ο κ. Μητσοτάκης είναι αρνητής της πραγματικότητας και της αυτοκριτικής. Ακούσαμε ένα διάγγελμα στο οποίο πάλι θέλει να μας πει ότι εκείνος τα έκανε όλα σωστά και εμείς λάθος. Την ίδια ώρα, όμως, που ο κ. Μητσοτάκης έλεγε στο ΠΑΜΕ στην Αθήνα να μην κάνει συγκέντρωση, άφηνε στη Θεσσαλονίκη στον Άγιο Δημήτριο να γίνεται κοσμοσυρροή. Αυτό στέλνει διπλά μηνύματα. Στέλνει το μήνυμα ότι τελικά τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο σοβαρά και ότι απλώς τα εργαλειοποιεί η κυβέρνηση για να πετύχει τους στόχους της. Δεν είναι έτσι.

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Τα ίδια μέτρα που πρέπει να κρατάει το ΠΑΜΕ, πρέπει να κρατάμε και στην εκκλησία. Τα ίδια μέτρα που πρέπει να κρατάμε στο θέατρο, πρέπει να κρατάμε και στο γήπεδο. Δείτε τη διαφορά μεταξύ του πρώτου κύματος και των άλλων. Στο πρώτο κύμα η κυβέρνηση ήταν συνεπής στη γλώσσα της και τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά. Ξέραμε όλοι τι πρέπει να κάνουμε. Από το δεύτερο κύμα που άρχισε η διγλωσσία υπήρξαν προβλήματα. Άλλα έλεγε η κυβέρνηση για την αγορά, άλλα για την κοινωνία. Άλλα έλεγε για τους συμπαθούντες τη ΝΔ και άλλα για τους αντιπαθούντες. Δεν μπορείς να έχεις διγλωσσία και να περιμένεις ότι ο κόσμος θα πάρει καθαρά μηνύματα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα