Γεροβασίλη: Η χώρα σχεδιάζει τη μεταμνημονιακή εποχή

Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη
Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη EUROKINISSI

"Η προσπάθεια μας από την πρώτη στιγμή ήταν η ανακούφιση των ασθενέστερων κοινωνικά ομάδων. Σε αυτά τα πλαίσια, λειτουργεί ο εξωδικαστικός μηχανισμός, τον οποίο συνεχώς προσπαθούμε να βελτιώνουμε, απαντώντας στις πραγματικές ανάγκες" τόνισε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Η χώρα ανακάμπτει και ετοιμάζει για τη μεταμνημονιακή εποχή με ένα πλήρες, αναπτυξιακό σχέδιο, δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη στην εκδήλωση «Ρύθμιση χρεών επιχειρήσεων, αγροτών και ελεύθερων επαγγελματιών» στο Επιμελητήριο Άρτας και πρόσθεσε ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης ήταν από την πρώτη στιγμή η ανακούφιση των ασθενέστερων κοινωνικά ομάδων.

Τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν ο ελληνικός λαός μας τίμησε με την εμπιστοσύνη του, υποσχεθήκαμε ότι θα εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα με στόχο στη λήξη της τριετίας η χώρα να αφήσει πίσω της όλα αυτά που την έφεραν ως εδώ και με ό,τι συνεπάγεται για την προσωπική ζωή του καθένα, ανέφερε η κ. Γεροβοασίλη στον χαιρετισμό της και επισήμανε: "Και σήμερα μετά από τους κόπους και τις θυσίες των πολλών, μπορούμε να κοιτάμε πάλι μπροστά. Η χώρα ανακάμπτει και σχεδιάζει την μεταμνημονιακή εποχή με ένα πλήρες, αναπτυξιακό σχέδιο. Η προσπάθεια μας από την πρώτη στιγμή ήταν η ανακούφιση των ασθενέστερων κοινωνικά ομάδων. Σε αυτά τα πλαίσια, λειτουργεί ο εξωδικαστικός μηχανισμός, τον οποίο συνεχώς προσπαθούμε να βελτιώνουμε, απαντώντας στις πραγματικές ανάγκες".

ADVERTISING

"Για την ενημέρωση των πολιτών έχουν δημιουργηθεί 30 Κέντρα Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ) σε όλη την Ελλάδα, απλώνοντας ένα δίχτυ προστασίας. Μεταξύ των οποίων και το Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ) στην Άρτα, που εγκαινιάστηκε τον Σεπτεμβρίου του 2017" πρόσθεσε.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυβέρνηση
SHARE:

24Media Network