Γεροβασίλη για την έκρηξη στον ΣΚΑΪ: Η δημοκρατία είναι θωρακισμένη και δεν απειλείται

Γεροβασίλη για την έκρηξη στον ΣΚΑΪ: Η δημοκρατία είναι θωρακισμένη και δεν απειλείται
Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη Eurokinissi

Στο κτίριο του ΣΚΑΪ μαζί με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ βρέθηκε τα ξημερώματα μετά την βομβιστική επίθεση η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη - "Πρέπει να το σκεφτούν καλά όλοι όσοι αφήνουν διαδρόμους για να περνούν φωνές τρομοκρατίας ή φασισμού" τόνισε η κ. Γεροβασίλη.

«Η δημοκρατία είναι θωρακισμένη και δεν απειλείται» τόνισε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, σε δηλώσεις που έκανε έξω από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού “Σκάι”, όπου τα ξημερώματα σημειώθηκε βομβιστική ενέργεια και όπου άμεσα μετέβησαν επιτόπου η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ. «Πρέπει να το σκεφτούν καλά όλοι όσοι αφήνουν διαδρόμους για να περνούν φωνές τρομοκρατίας ή φασισμού» προσέθεσε η κ. Γεροβασίλη.

«Είμαστε εδώ από την πρώτη στιγμή, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για ένα γεγονός που τραυματίζει τη δημοκρατία. Η δημοκρατία, όμως, θωρακίζεται ακόμη περισσότερο και φυσικά δεν απειλείται» συνέχισε η υπουργός μιλώντας στους δημοσιογράφους, υπογραμμίζοντας ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο για υλικές ζημιές, καθώς η Αστυνομία αμέσως μετά το προειδοποιητικό τηλεφώνημα απέκλεισε την περιοχή και δεν απειλήθηκαν ζωές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα