Για ρατσισμό κατηγορεί η ΟΝΝΕΔ το Σκουρλέτη

Για ρατσισμό κατηγορεί η ΟΝΝΕΔ το Σκουρλέτη
Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ, στους Αμπελόκηπους Eurokinissi

"Δεν είναι ντροπή να είσαι αυτιστικός, αλλά να είσαι υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ" σχολιάζει η νεολαία της ΝΔ αναφερόμενη στη δήλωση του υπουργού Εσωτερικών περί αυτιστικής αντιπολίτευσης

Επίθεση στον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη εξαπέλυσε η ΟΝΝΕΔ με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του.

“Δεν υπάρχει πλέον κανείς που να εκπλήσσεται από το νέο ρεσιτάλ αριστερού ήθους και ανθρωπιάς του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη. Ακόμα και με 94 ταυτοποιημένους νεκρούς, το μόνο μέλημα της Κυβέρνησης είναι να επιτεθεί στη Νέα Δημοκρατία αδιαφορώντας αν η βαθύτατα ρατσιστική φρασεολογία πεζοδρομίου που μετέρχονται τα μέλη της προσβάλλει βάναυσα συνανθρώπους μας”, αναφέρει η ΟΝΝΕΔ προσθέτοντας:

“Αφού οι φίλοι του κ. Τσίπρα έχουν πέσει τόσο χαμηλά, ας επαναλάβουμε τα αυτονόητα: Δεν είναι ντροπή να είσαι αυτιστικός, αλλά να είσαι υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.”

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Σκουρλέτης χθες σε συνέντευξη του στο ΑΠΕ αναφερόμενος στη στάση της Νέας Δημοκρατίας, τη χαρακτήρισε «αυτιστική» υποστηρίζοντας ότι «είτε ολοκληρώνεται το πρόγραμμα, είτε ολοκληρώνεται μια διαπραγμάτευση τα προηγούμενα χρόνια, είτε τώρα που αντιμετωπίζουμε μια εθνική τραγωδία και προσπαθούμε όλοι να συζητήσουμε για τις αναγκαίες αλλαγές και για τις πραγματικές αιτίες αυτής της μοιραίας πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου, η Ν.Δ. μιλάει μόνο για εκλογές».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα