Για θράσος κατηγορεί τον Κατρούγκαλο το Ποτάμι

Single conversation and vote plenary sitting on civil partnership expansion to same sex couples, in Athens, on Dec. 22 2015 /               ,  ,  22  2015
Single conversation and vote plenary sitting on civil partnership expansion to same sex couples, in Athens, on Dec. 22 2015 / , , 22 2015 NICK PALEOLOGOS / SOOC

Με ανακοίνωσή του το κόμμα κάνει λόγο για προσφιλή τακτική μιας συντηρητικής κυβέρνησης που προσπαθεί να κάνει το "μαύρο-άσπρο"

Βολές κατά του υπουργού Εργασίας, με αφορμή όσα ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής για το ασφαλιστικό, εξαπέλυσε το Ποτάμι με ανακοίνωσή του. "Ο κ. Κατρούγκαλος, κατά την προσφιλή τακτική της συντηρητικής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εξακολουθεί να κάνει το «μαύρο-άσπρο»" σημειώνει το κόμμα.

Η ανακοίνωση παραθέτει πως "για τους νυν συνταξιούχους" ο υπουργός "προσπαθεί να κρύψει τις μειώσεις μετά το 2018. Γι' αυτούς που θα βγουν μελλοντικά στη σύνταξη, κρύβει ότι θα πάρουν σημαντικά χαμηλότερες συντάξεις, ακόμη και εκείνοι που είναι συνεπείς και πληρώνουν κανονικά τις ασφαλιστικές εισφορές τους".

Στην ανακοίνωση όμως το γραφείο Τύπου του Ποταμιού αναφέρεται και στους Ελεύθερους Επαγγελματίες. "Για τους ελεύθερους επαγγελματίες που είναι ειλικρινείς, το κράτος τους παίρνει πολύ περισσότερα απ΄όσα τους μένουν στην τσέπη. Αντί για κίνητρα για εργασία, τους σπρώχνει στη φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή".

Πολιτικάντικη παλαιοκομματική συνταγή

"Αντί να μιλήσει με ειλικρίνεια για τα υπαρκτά χρόνια προβλήματα του ασφαλιστικού, ο κ. Κατρούγκαλος επιμένει στην «πολιτικάντικη» παλαιοκομματική συνταγή «δε μιλάω για τα προβλήματα άρα δεν υπάρχουν». Με το θράσος που τον διακρίνει, ευτυχώς που δεν ζήτησε να βγουν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι στο δρόμο για να πανηγυρίσουν" ολοκληρώνει η ανακοίνωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Ποτάμι
SHARE: