Η απάντηση της Γιάννας Αγγελοπούλου στα δημοσιεύματα περί "χορηγίας" στον ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα  με τη Γιάννα Αγγελοπούλου (Α) και τον Bill Clinton (Δ) από τη φετινή ετήσια συνάντηση του Ιδρύματος Κλίντον στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011. Η κα Αγγελοπούλου ανακοίνωσε την πρωτοβουλία ίδρυσης και ενίσχυσης ενός παγκόσμιου προγράμματος υποστήριξης εκλεγμένων ηγετών (Global Public Leaders Program), ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν να προσφέρουν και μετά την αποχώρηση από το αξίωμα τους. Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011. (EUROKINISSI / POOL ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR)
Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα με τη Γιάννα Αγγελοπούλου (Α) και τον Bill Clinton (Δ) από τη φετινή ετήσια συνάντηση του Ιδρύματος Κλίντον στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011. Η κα Αγγελοπούλου ανακοίνωσε την πρωτοβουλία ίδρυσης και ενίσχυσης ενός παγκόσμιου προγράμματος υποστήριξης εκλεγμένων ηγετών (Global Public Leaders Program), ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν να προσφέρουν και μετά την αποχώρηση από το αξίωμα τους. Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011. (EUROKINISSI / POOL ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR) EUROKINISSI

Τι απαντά η κα Αγγελοπούλου στα δημοσιεύματα, που ήθελαν εκείνη να έφερε την εταιρεία, που ανέλαβε την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου

Σύντομη επιστολή - απάντηση στη "βόμβα", που την ήθελε αναμεμειγμένη με την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ, απέστειλε η κα Αγγελοπούλου στην εφημερίδα " Δημοκρατία ".

"Διαβάζοντας το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας σας, η μόνη σκέψη που  μου έρχεται, είναι ότι ίσως για τα ευφάνταστα σενάρια φταίει ο καύσωνας. Εύχομαι πάντως καλή πορεία στο εκδοτικό εγχείρημα όλων σας", αναφέρει χαρακτηριστικά.

ADVERTISING

Σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα της Δημοκρατίας , που αναφέρεται σε άρθρο της "Καθημερινής", ειδική ομάδα της εταιρείας συμβούλων Teneo, πρόεδρος της οποίας αναγράφεται ο στενότερος σύμβουλος του Μπιλ Κλίντον, ο 40χρονος σήμερα Ντάγκλας "Νταγκ" Μπαντ, προ εκλογών 17ης Ιουνίου, ήρθε στην Ελλάδα και προσέφερε τις υπηρεσίες της "σε αντισυστημικό κόμμα, το οποίο θέλει να μετακινηθεί περισσότερο προς το κέντρο του πολιτικού φάσματος, αλλά να το κάνει με τρόπο, για να μην τρομάξει την πελατεία του", όπως περιγράφεται περιφραστικά ο ΣΥΡΙΖΑ .

Ο Μπαντ από την ηλικία των 23 ετών βρίσκεται στο  πλευρό του Κλίντον και είναι μέχρι σήμερα ο ιθύνων νους του οργανισμού Clinton Global Initiative, που ασχολείται με τις πολιτικές εξελίξεις διεθνώς και την ανάδειξη νέων, κατά τόπους φιλικών προς την υπερδύναμη ηγεσιών.

Κατά κάποιον τρόπο με την υπόθεση φέρεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να συνδέεται και η κα Αγγελοπούλου, που "έφερε την εταιρεία στην Αθήνα".

"Δεν λυπάται τα χρήματα, γιατί διαθέτει πάρα πολλά", αναφέρει η εφημερίδα, κάνοντας λόγο για "τραγωδία εκδίκησης", ενώ το δημοσίευμα έδωσε άλλο νόημα στις συζητήσεις που προκάλεσε η παρουσία του γιου της, Παναγιώτη, στην κεντρική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ομόνοια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δημοσίευμα "βόμβα" θέλει τη Γ. Αγγελοπούλου πίσω από την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ

SHARE:

24Media Network