Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ σε Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση της ΚΟ του κόμματος με σκοπό να συγκροτηθεί ένα πλατύ παλλαϊκό κοινωνικό μέτωπο για την αποτροπή της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ.
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση της ΚΟ του κόμματος με σκοπό να συγκροτηθεί ένα πλατύ παλλαϊκό κοινωνικό μέτωπο για την αποτροπή της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του προέδρου της Kομισιόν, αλλά και του υπουργού εξωτερικών Γερμανίας

Σε υψηλούς τόνους σχολιάζουν πηγές της Κουμουνδούρου την έκκληση του προέδρου της Κομισιόν να μην εκλεγούν "ακραίες" δυνάμεις στην Ελλάδα, αλλά και του Υπουργού εξωτερικών της Γερμανίας Βάλτερ Στάινμαγιερ που τόνισε ότι η Ελλάδα σημείωσε σημαντική πρόοδο και ότι πρέπει να συνεχίσουν οι δυνάμεις που εξασφάλισαν την πρόοδο.

Κύκλοι της Κουμουνδούρου αναφέρουν πως "προφανώς οι υποστηρικτές των μνημονιακών πολιτικών στην Ελλάδα και την Ευρώπη αλληλοστηρίζονται. Το θετικό είναι ότι η Ευρωπαϊκή κοινή γνώμη και οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δεν είναι διατεθειμένοι, στο σύνολό τους, να μην σεβαστούν τις αποφάσεις του Ελληνικού λαού. Ολοένα και περισσότεροι θέτουν ζήτημα επαναπροσδιορισμού των κυρίαρχων ευρωπαϊκών στρατηγικών."

SHARE: