Η ΔΟΕ βράβευσε τον Προκόπη Παυλόπουλο

Η ΔΟΕ βράβευσε τον Προκόπη Παυλόπουλο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2020 / ΤΕΛΕΤΗ ΑΦΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Τι έγινε στη βράβευση του Προκόπη Παυλόπουλου από τον πρόεδρο της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχα στην Αρχαία Ολυμπία.

Σε μία σεμνή τελετή στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, βράβευσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο για την προσφορά του στο Ολυμπιακό Κίνημα.

Παρόντες στην εκδήλωση, ήταν μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμένος, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, η Επίτροπος, Μαρία Γκάμπριελ, ο υπουργός Τουρισμού, Θεοχάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο ΓΓ Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος και ο πρόεδρος της ΔΟΑ, Ισίδωρος Κούβελος.

«Κύριε Πρόεδρε σας απονέμουμε την τιμητική αυτή διάκριση, για την συμβολή σας στο Ολυμπιακό Κίνημα, αφού όλα αυτά τα χρόνια της θητείας σας, υπηρετήσατε το Ολυμπιακό Πνεύμα. Και είμαστε βέβαιοι, ότι θα παραμείνετε κοντά μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαχ, ενώ από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τόνισε: «Αναγνωρίζουμε σε εσάς την προσωπικότητα που ηγείται της ΔΟΕ και έναν υπερασπιστή των ιδεωδών του Ολυμπισμού. Είστε ένας μεγάλος φίλος της Ελλάδας. Είναι ανάγκη, στην δύσκολη εποχή που ζούμε, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, να συμβολίζουν το άριστο».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα