Η κρίση "σφράγισε" το βιβλιοπωλείο του Άδωνι

ΑΘΗΝΑ-Στα γραφεία της ΝΔ  σήμερα οι διαγραφέντες από το ΛΑ.Ο.Σ. βουλευτές, Μάκης Βορίδης και Αδωνις Γεωργιάδης (δ),τουσ υποδέχθηκε ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ Κώστας Τασούλας (α).(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Στα γραφεία της ΝΔ σήμερα οι διαγραφέντες από το ΛΑ.Ο.Σ. βουλευτές, Μάκης Βορίδης και Αδωνις Γεωργιάδης (δ),τουσ υποδέχθηκε ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ Κώστας Τασούλας (α).(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Οριστικά αποχαιρετά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το προσωπικό του βιβλιοπωλείο που το τελευταίο χρονικό διάστημα, είχε στεγαστεί σε κτίριο της οδού Ακαδημίας. Ποιοι οι λόγοι της απόφασης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκλεισε οριστικά το βιβλιοπωλείο του, το οποίο έχει γίνει στόχος επιθέσεων 15 φορές. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Τα Παραπολιτικά", ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πήρε την απόφαση αυτή αφού δεν άντεχε οικονομικά να διατηρήσει το βιβλιοπωλείο, καθώς τον τελευταίο καιρό τα κέρδη μειώθηκαν στο ελάχιστο.

Μετά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις, ο κ. Γεωργιάδης αποφάσισε να μεταφέρει το βιβλιοπωλείο του από την οδό Σόλωνος, σε άλλο χώρο στην Ακαδημίας, χωρίς όμως το λογότυπο των εκδόσεων, προκειμένου να μη γίνει ξανά στόχος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η προσπάθεια αυτή και πάλι δεν ευοδώθηκε.

Πλέον, τα βιβλία των εκδόσεων Γεωργιάδη μπορεί να τα βρει κανείς μόνο τηλεφωνικά και μέσα από την εκπομπή του βουλευτή της γαλάζιας παράταξης.

SHARE:

24Media Network