Η Μπακογιάννη στη θέση του Τζαβάρα – Χαμός με ατάκες για “νευρόσπαστους μπράβους”

Η Μπακογιάννη στη θέση του Τζαβάρα – Χαμός με ατάκες για “νευρόσπαστους μπράβους”
Η Ντόρα Μπακογιάννη στη Βουλή Eurokinissi

Η Ντ. Μπακογιάννη μίλησε ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στο αθλητικό νομοσχέδιο, εν αγνοία του Κ. Τζαβάρα. Τα σχόλια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το ασυνήθιστο περιστατικό προκάλεσαν την "έκρηξη" του Κ. Τζαβάρα

Επεισόδιο προκλήθηκε στην Βουλή όταν η Ντόρα Μπακογιάννη πήρε την θέση του Κώστα Τζαβάρα ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ. Η Ντ. Μπακογιάννη μίλησε ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στο αθλητικό νομοσχέδιο, με τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο της Βουλής να της επισημαίνει ότι σε επικοινωνία του με τον Κ. Τζαβάρα, αυτός δήλωσε άγνοια για την αντικατάσταση. Λίγη ώρα μετά, τα σχόλια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το ασυνήθιστο αυτό περιστατικό προκάλεσαν την «έκρηξη» του Κ. Τζαβάρα που ήρθε σε έντονη λογομαχία μαζί τους.

Ο Κ. Τζαβάρας διαμαρτυρήθηκε γιατί ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε περισσότερο χρόνο κατά την τροπολογία του. Η προεδρεύουσα αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου σημείωσε ότι αυτό δεν ισχύει, παρατήρησε όμως ότι η Ντ. Μπακογιάννη ήταν αυτή που μίλησε ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. Ο Κ. Τζαβάρας μίλησε για «παρεξήγηση», αντέδρασε όμως έντονα σε σχόλια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα.

Ο Κ. Τζαβάρας αποκάλεσε τον Π. Κωνσταντινέα «μπράβο» κατηγορώντας τον ότι κάνει «νταηλίκια» και λειτουργεί σαν «νευρόσπαστο» στα χέρια της Τ. Χριστοδουλοπούλου προκειμένου να δημιουργήσει ένταση. Η Τ. Χριστοδουλοπούλου επισήμανε στον Κ. Τζαβάρα ότι «χάνετε το μέτρο όσο πλησιάζουν οι εκλογές, εσείς ήσασταν σοβαρός» και προέτρεψε τους βουλευτές της ΝΔ να λύσουν τα εσωκομματικά τους. «Βρεθήκαμε και να απολογούμαστε» παρατήρησε δηκτικά η Τ. Χριστοδουλοπούλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα