Η ΝΔ ζητά εξηγήσεις για τον Αρτεμίου

Η ΝΔ ζητά εξηγήσεις για τον Αρτεμίου
ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Να απαντήσει αν και από ποτέ γνωρίζει τον «δικηγόρο των Panama Papers κ. Αρτεμίου» καλεί η Νέα Δημοκρατία τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας. Τι απαντά το Μαξίμου

«Οι κ. Τσίπρας και Παππάς παρά τις συνεχείς ερωτήσεις της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν απαντήσει για ποιο λόγο βρέθηκε ο “ταλαντούχος” δικηγόρος των Panama Papers, στις 10 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου» αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

«Μετά και το σημερινό, νέο δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελευθερος Τυπος”, δεν μπορούν να κρύβονται» υποστηρίζει η ΝΔ και προσθέτει: «Ο κ. Παππάς οφείλει σήμερα να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις αν πράγματι βρέθηκε στη Βενεζουέλα τον Αύγουστο του 2013 μαζί με τον κ. Αρτεμίου, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα και για ποιον λόγο. Να απαντήσει επιπλέον αν και από ποτέ γνωρίζει τον κ. Αρτεμίου και τι σχέση έχει μαζί του».

Μαξίμου: Η ΝΔ νομίζει ότι με ανοησίες θα απαλλάξει τον εαυτό της από τις ευθύνες για την διαπλοκή δεκαετιών

“Το αφήγημα περί διαπλοκής που προσπαθεί να στήσει η Νέα Δημοκρατία, δίνοντας, μάλιστα και διεθνείς διαστάσεις, είναι τόσο γελοίο που δεν επιδέχεται οποιασδήποτε συζήτησης” υπογραμμίζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σε ανακοίνωσή του.

“Γίνεται όμως ακόμα πιο γελοίο, όταν τα σενάρια αυτά, τα επεξεργάζεται και τα προωθεί η ΝΔ, το κόμμα της Siemens, του κ. Χριστοφοράκου, του κ. Παπασταύρου, των θαλασσοδανείων.

Ας μην νομίζουν οτι με αυτές τις ανοησίες, θα πετάξουν από πάνω τους τις βαρύτατες ευθύνες για το καθεστώς διαπλοκής, μέσω του οποίου λεηλάτησαν επί δεκαετίες την χώρα” τονίζει το Μαξίμου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα