Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Συνέδριο του Economist: LIVE Εικόνα

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Συνέδριο του Economist: LIVE Εικόνα

Παρακολουθήστε ζωντανά, την ομιλία του πρωθυπουργού στο Συνέδριο του Economist

"Αφήνουμε πίσω την Επιτροπεία, δημιουργούμε μια νέα Ελλάδα", δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα του Συνεδρίου του Economist.

"Καταφέραμε αυτά τα δύο χρόνια να υλοποιήσουμε ένα εκτεταμμένο πρόγραμμα αλλαγών για να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον και σύγχρονο πλαίσιο, ώστε να αξιοποιηθούν στο έπακρο οι παραγωγικές δυνατότητες της χώρας", υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

"Η σταθερή υπεραπόδοση έναντι των δημοσιονομικών στόχων, υπήρξε το κλειδί για την ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας και μια στέρεη βάση για τα επόμενα κρίσιμα βήματα της ελληνικής οικονομίας", τόνισε ο πρωθυπουργός.

Σημείωσε ότι αυτό κατέστη δυνατό, δίχως να επαναλάβουμε τα αδιέξοδα και τις καταστροφικές συνέπειες μιας άνευ προηγουμένου επιθετικής δημοσιονομικής προσαρμογής, η οποία υλοποιήθηκε την περίοδο 2010-2014 και αποδείχθηκε απολύτως καταστροφική τόσο για την οικονομία όσο όμως και για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

"Δεν μπορεί να αποτελέσει βιώσιμη επιλογή για την Ελλάδα ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει συρρίκνωση μισθών, πλήρης απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, εξάλειψη κάθε μορφής κοινωνικής προστασίας", τόνισε κατηγορηματικά ο Αλ. Τσίπρας, υπογραμμίζοντας στον αντίποδα, ότι η Ελλάδα διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να είναι μια οικονομία εντάσεως κεφαλαίου και γνώσης.

Παρακολουθείστε ζωντανά την ομιλία του πρωθυπουργού:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσίπρας
SHARE:

24Media Network