Η εκδηλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Περιβάλλον – LIVE EIKONA

Η εκδηλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Περιβάλλον – LIVE EIKONA
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

Τις προτάσεις του για το περιβάλλον, την κλιματική Κρίση και την πράσινη μετάβαση, παρουσιάζει σε ειδική εκδήλωση ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για το περιβάλλον, την κλιματική κρίση και την πράσινη μετάβαση παρουσιάζει το βράδυ της Πέμπτης (03/06) ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της ειδικής εκδήλωσης με τίτλο “Ελλάδα + Περιβάλλον”.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα δώσει το στίγμα των θέσεων του κόμματος παραθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις σε εθνικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα θα αναφερθεί στις συνθήκες και τους συσχετισμούς που διαμορφώνονται διεθνώς, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα μιας “πράσινης επανάστασης”. Από την παρέμβασή του δεν θα λείψει η κριτική στην κυβέρνηση, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εκφράσει έντονες ενστάσεις για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχει ως σήμερα πάρει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όπως και για την περιβαλλοντική πολιτική της.

Δείτε LIVE:

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και στην συνέχεια θα ακολουθήσει αναλυτικός διάλογος με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων που δεν σχετίζονται οργανωτικά με την αξιωματική αντιπολίτευσης,και σημαντικών περιβαλλοντικών οργανώσεων. Στην συζήτηση θα μετάσχουν φυσικά και τα αρμόδια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στους ομιλητές περιλαμβάνονται η Κατερίνα Ανδρικοπούλου- Σακοράφα, τ. Συνεκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων και Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της κίνησης. Επίσης ο Νίκος Χαραλαμπίδης, Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Γραφείου της Greenpeace. Επίσης θα τοποθετηθούν ο πρόδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Καρανίκας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος Αθανάσιος Σαββάκης και η Δήμαρχος Τήλου, Μαρία Καμμά. Ιδιαίτερα αξιόλογες και οι παρουσίες πανεπιστημιακών που θα πάρουν τον λόγο μια και θα μιλήσει ο Μανώλης Πλειώνης. Καθηγητής ΑΠΘ, Διευθυντής & Πρόεδρος ΔΣ του Εθνικού Αστεροσκοπείου, όπως και ο Νίκος Φαραντούρης, Καθηγητής της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο Ανταγωνισμού, Ενέργειας και Μεταφορών. Παρόντες θα είναι και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με την σχτεική αρμοδιότητα όπως ο Σωκράτης Φάμελλος, πρώην Υπουργός, Τομεάρχης Περιβάλλοντος η αναπληρώτρια τομεάρχης Πέτη Πέρκα καθώς και η αρμόδια για ζητήματα Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ρένα Δούρου. Επίσης θα παρέμβει ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα