Η Πελώνη απαντά αν είναι η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος: “Όπως βλέπετε, είμαι εδώ”

Η Πελώνη απαντά αν είναι η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος: “Όπως βλέπετε, είμαι εδώ”
Νέα κυβερνητική εκπρόσωπος η Αριστοτελία Πελώνη Eurokinissi

Το ερώτημα εάν μετά την παραίτηση του Χρήστου Ταραντίλη αναλαμβάνει εκείνη και επισήμως κυβερνητική εκπρόσωπος δέχθηκε στο briefing η Αριστοτελία Πελώνη.

Το γεγονός ότι μετά την παραίτηση του Χρήστου Ταραντίλη ανακοινώθηκε ότι χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου αναλαμβάνει η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, άφησε ορισμένα ερωτηματικά.

Και αυτό διότι δεν αναφερόταν ξεκάθαρα στη σχετική ανακοίνωση του Μαξίμου ότι η κ. Πελώνη αναβαθμίζεται και τυπικά στη θέση της εκπροσώπου, ούτε είχε ανακοινωθεί ορκομωσία της (ο κ. Ταραντίλης υπενθυμίζεται ότι ήταν και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ).

Ως εκ τούτου, η κ. Πελώνη κατά το σημερινό briefing δέχθηκε τρις το ερώτημα εάν είναι εκείνη πλέον η κυβερνητική εκπρόσωπος. “Για να είμαι εδώ προφανώς” απάντησε και καθώς λόγω της εξ αποστάσεως διαδικασίας το ερώτημα ετέθη εκ νέου, ξανά απάντησε: “Με βλέπετε εδώ, είμαι εδώ”.

Σημειωτέον ότι η παραίτηση Ταραντίλη καίτοι οφείλεται σε οικογενειακούς λόγους ήρθε σε μία στιγμή κατά την οποία το Μαξίμου φέρεται να επανεξέταζε συνολικά το θέμα της επικοινωνιακής ομάδας και διαχείρισης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα