Η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη - Ρίβλιν

Συνάντηση του Προέδρου του Ισραήλ Reuven Rivlin με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018.
(EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)
Συνάντηση του Προέδρου του Ισραήλ Reuven Rivlin με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018. (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ) EUROKINISSI

Τι συζήτησαν ο πρόεδρος της ΝΔ με τον πρόεδρο του Ισραήλ

Σε πολύ θερμό κλίμα έγινε η συνάντηση μεταξύ του προέδρου του Ισραήλ Reuven Rivlin και του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που διήρκεσε 45 λεπτά, τονίστηκε η προσήλωση στο στρατηγικό χαρακτήρα των ελληνοϊσραηλινών σχέσεων και η αμοιβαία βούληση για περαιτέρω ενδυνάμωση τους σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού και της υψηλής τεχνολογίας. Υπογραμμίστηκε η σημασία της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ για την περιφερειακή σταθερότητα και ειρήνη.

ADVERTISING

Από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη, τονίστηκαν οι ανησυχίες της ΝΔ για την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο. Συζητήθηκαν επίσης μια σειρά από περιφερειακά ζητήματα όπως το συριακό, το παλαιστινιακό και η αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας ο Πρόεδρος του Ισραήλ

Τσίπρας και Ρίβλιν φύτεψαν δέντρα ελιάς στο Μουσείο Ολοκαυτώματος

SHARE:

24Media Network