Ηχηρό μήνυμα Κουβέλη σε διαφωνούντες της ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ

Στιγμιότυπο από την έξοδο των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την Κυβέρνηση,μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τα νέα μέτρα που ζητά η τρόϊκα την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012. Στην φωτογραφία ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ.  (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από την έξοδο των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την Κυβέρνηση,μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τα νέα μέτρα που ζητά η τρόϊκα την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012. Στην φωτογραφία ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Τι ανακοίνωσε ο Φώτης Κουβέλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κυριακάτικο Τύπο. Οι επιδιώξεις του ΣΥΡΙΖΑ και οι "αντάρτες" της ΔΗΜΑΡ που φέρνουν τον εσωκομματικό διχασμό

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα της Κυριακής.

"Ενοχλείται από την αντοχή της ΔΗΜΑΡ. Είχε την ψευδαίσθηση ότι αναλαμβάνοντας κυβερνητικές ευθύνες και υποχρεώσεις θα εξοστρακιζόταν από τον χώρο της Αριστεράς και θα άφηνε τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο κυρίαρχο. Αυτό δεν συνέβη.

Η ΔΗΜΑΡ αντέχει και η συγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού είναι μπροστά μας. Αυτό ακριβώς είναι που δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ" λέει χαρακτηριστικά.

Για το αν θα υπάρξει συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση απαντά ότι "δεν μας απασχολεί αυτή την ώρα τέτοιο ενδεχόμενο".

Τέλος, στέλνει μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματός του λέγοντας ότι γίνονται σεβαστές οι μειοψηφικές απόψεις, αλλά "αξιώνουμε σεβασμό στη συλλογικότητα του κόμματος. Άλλο το δικαίωμα στην προσωπική άποψη και άλλο η συστηματική συμπεριφορά υπονόμευσης της συλλογικότητας του κόμματος, την οποία ο καθένας πρέπει να σέβεται και σύμφωνα με αυτή να καθορίζει τη στάση του".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοκρατική Αριστερά
SHARE:

24Media Network