Ιδιωτική συνάντηση Παπούλια-Σαμαρά. Δεν είχε ανακοινωθεί

Ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς βγαίνει από το Προεδρικό Μέγαρο έπειτα από την αιφνιδιαστική συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου 2013. 
Η συνάντηση που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο δεν είχε προγραμματιστεί και διήρκησε περισσοτερο από μια ώρα.
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς βγαίνει από το Προεδρικό Μέγαρο έπειτα από την αιφνιδιαστική συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου 2013. Η συνάντηση που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο δεν είχε προγραμματιστεί και διήρκησε περισσοτερο από μια ώρα. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρωθυπουργός. Έφαγε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η συνάντηση είχε κανονιστεί από καιρό. Χαρακτηρίστηκε "ιδιωτική" και δεν έγιναν δηλώσεις

Γεύμα στον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά παρέθεσε το μεσημέρι στο προεδρικό μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Η συνάντηση αιφνιδίασε, καθώς δεν είχε υπάρξει οποιαδήποτε ανακοίνωση, ωστόσο το γεύμα είχε προγραμματιστεί από καιρού.

Το θέμα της συνάντησης, δεν έγινε γνωστό, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις τρέχουσες εξελίξεις και τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Μετά το γεύμα, δεν έγιναν δηλώσεις.

SHARE:

24Media Network