Ηλιόπουλος: Η συγκάλυψη δεν μαζεύεται με μια fake φωτογραφία

Ηλιόπουλος: Η συγκάλυψη δεν μαζεύεται με μια fake φωτογραφία
Το νέο πρόσωπο στην επικοινωνιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος Eurokinissi

Αντίδραση του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για άρθρο στο οποίο δημοσιεύεται φωτογραφία, προϊόν φωτομοντάζ, που απεικονίζει τον Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

“Η συγκάλυψη του κ. Μητσοτάκη, δεν μαζεύεται με μια fake φωτογραφία από τα site και τα τρολ που τον υποστηρίζουν” αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε ανάρτησή του με αφορμή άρθρο στο οποίο δημοσιεύεται φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Λιγνάδη και είναι προϊόν φωτομοντάζ.

“Με τέτοιου είδους λαθροχειρίες απλά εκθέτουν τους εαυτούς τους και φανερώνουν τον πανικό που (άραγε γιατί;) τους έχει καταβάλει” τονίζει στην ανάρτησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος και συμπληρώνει πως “το πρόβλημα δεν είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει φωτογραφηθεί με τον κ. Λιγνάδη. Ούτε καν οι φιλικές τους σχέσεις. Το πρόβλημα είναι ότι επί 20 ημέρες ο κος Μητσοτάκης επιχείρησε να συγκαλύψει το θέμα Λιγνάδη”.

Όλη η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου

Πριν από λίγο στο in.gr του γνωστού εφοπλιστή κυρίου Μαρινάκη, δημοσιεύθηκε ως πρώτο θέμα μια πλαστή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, όπου με μοντάζ έχει αφαιρεθεί η σύντροφος του Μπέτυ Μπαζιάνα και στη θέση της εμφανίζεται ο κ. Λιγνάδης, υπό τον τίτλο: «Είσαι παιδεραστής Αλέξη ;»

Ενημερώνουμε τους καλοθελητές της «ενημέρωσης» πως με τέτοιου είδους λαθροχειρίες απλά εκθέτουν τους εαυτούς τους και φανερώνουν τον πανικό που (άραγε γιατί;) τους έχει καταβάλει.

Το πρόβλημα άλλωστε δεν είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει φωτογραφηθεί με τον κ. Λιγνάδη. Ούτε καν οι φιλικές τους σχέσεις.

Το πρόβλημα είναι ότι επί 20 ημέρες ο κος Μητσοτάκης επιχείρησε να συγκαλύψει το θέμα Λιγνάδη.

Ότι ο  εκπρόσωπός του χαρακτήρισε «προσωπικούς» τους λόγους παραίτησής του.

Ότι η κα Μενδώνη μίλησε για «ανυπόστατες φήμες» και ότι ξαφνικά ανακάλυψε πως είναι «επικίνδυνος» μόνο όταν αποκαλύφθηκε ότι κατατίθεται μήνυση από θύμα βιασμού για αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί.

Η συγκάλυψη του κ. Μητσοτάκη, λοιπόν, δεν μαζεύεται με μια fake φωτογραφία από τα site και τα τρολ που τον υποστηρίζουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα