Ηλιόπουλος: "Αντί να ακούει τα αιτήματα των μαθητών, η Κεραμέως επιλέγει καταστολή και δακρυγόνα"

Ο υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας, Νάσος Ηλιόπουλος
Ο υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας, Νάσος Ηλιόπουλος EUROKINISSI

Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για τις κινητοποιήσεις των μαθητών και τη στάση της υπουργού Παιδείας.

“Χιλιάδες μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς σε όλη τη χώρα συνεχίζουν να διεκδικούν το αυτονόητο. Η κ. Κεραμέως αντί να ακούσει τα δίκαια αιτήματά τους, επιλέγει την καταστολή και τα δακρυγόνα", αναφέρει στη δήλωσή του Νάσος Ηλιόπουλος σχετικά με τις μαθητικές κινητοποιήσεις, κατηγορώντας την υπουργό Παιδείας για έλλειψη πρωτοβουλιών και "χιλιάδες κενά που έχει δημιουργήσει η πολιτική της". Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ξεκαθαρίζει πως "οι μαθητές είναι το μέλλον της χώρας" και καταλήγει: "Το μέλλον θα νικήσει".

Η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου:

“Χιλιάδες μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς σε όλη τη χώρα συνεχίζουν να διεκδικούν το αυτονόητο. Σχολεία με ασφάλεια. Με τάξεις με λιγότερους μαθητές ανά τμήμα, περισσότερους εκπαιδευτικούς και προσωπικό καθαριότητας στα σχολεία.

Η κ. Κεραμέως αντί να ακούσει τα δίκαια αιτήματά τους, επιλέγει την καταστολή και τα δακρυγόνα. Καμία πρωτοβουλία για τα σχολεία που κλείνουν λόγω κρουσμάτων ή για τα χιλιάδες κενά που η δική της πολιτική έχει δημιουργήσει. Οι απειλές που εκτοξεύει απλά αναδεικνύουν το δικό της αδιέξοδο.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες είναι το μέλλον αυτής της χώρας. Και το μέλλον θα νικήσει”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νάσος Ηλιόπουλος
SHARE: