Ηλιόπουλος: Απόλυτα καταδικαστέο το πανό για τον Π. Μπακογιάννη

Ηλιόπουλος: Απόλυτα καταδικαστέο το πανό για τον Π. Μπακογιάννη
Ο Νάσος Ηλιόπουλος Eurokinissi

"Η χυδαιότητα δεν έχει καμία θέση στον δημόσιο διάλογο". Το μήνυμα του Νάσου Ηλιόπουλου για το υβριστικό πανό για τον Παύλο Μπακογιάννη.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook καταδίκασε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος το υβριστικό πανό για τον Παύλο Μπακογιάννη στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η χυδαιότητα δεν έχει καμία θέση στον δημόσιο διάλογο. Το πανό στο Πανεπιστήμιο Πειραιά που προσβάλει τη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη είναι απόλυτα καταδικαστέο».

Η χυδαιότητα δεν έχει καμία θέση στον δημόσιο διάλογο. Το πανό στο Πανεπιστήμιο Πειραιά που προσβάλει τη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη είναι απόλυτα καταδικαστέο.

Δημοσιεύτηκε από
Νάσος Ηλιόπουλος στις 
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Σημειώνεται ότι το πανό είχε το εξής μήνυμα: “Κούλη πονάς; Κωστάκη πού είναι ο μπαμπάς; Αλληλεγγύη στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα”, που παραπέμπει στη δολοφονία από την 17 Νοέμβρη του Παύλου Μπακογιάννη, πατέρα του Κώστα Μπακογιάννη, η οποία σημειώθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 1989 στην είσοδο της πολυκατοικίας της οδού Ομήρου 35 στην Αθήνα, όπου στεγαζόταν το γραφείο του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα