Ηλιόπουλος για υπόθεση Κολωνού: Πολιτικό θέμα για τον Δήμο Αθηναίων μετά τις καταγγελίες της μητέρας

Ηλιόπουλος για υπόθεση Κολωνού: Πολιτικό θέμα για τον Δήμο Αθηναίων μετά τις καταγγελίες της μητέρας
INTIME

"Δεν γίνεται να παραμείνει στην θέση της η γυναίκα του κατηγορούμενου τη στιγμή που καταγγέλλεται για προσπάθεια συγκάλυψης" αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Στις καταγγελίας της μητέρας της 12χρονης- θύματος βιασμού στον Κολωνό αναφέρεται ο Νάσος Ηλιόπουλος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων και η πολιτεία έχουν την ευθύνη για την άμεση στήριξη ψυχολογικά και υλικά της οικογένειας του θύματος στον Κολωνό. Να σταματήσει άμεσα η παρουσία ΜΜΕ έξω από το σπίτι του θύματος, να προστατευθεί η οικογένεια και το θύμα” αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει:

“Μετά όμως και τις τελευταίες καταγγελίες της μητέρας του θύματος προκύπτει πολιτικό θέμα για τον Δήμο Αθηναίων. Δεν γίνεται να παραμείνει στην θέση της η γυναίκα του κατηγορούμενου τη στιγμή που καταγγέλλεται για προσπάθεια συγκάλυψης”.

Υπενθυμίζεται οτι η μητέρα του κοριτσιού μιλώντας στον Alpha κατηγόρησε τη σύζυγο του 53χρονου και διαμερισματική σύμβουλο του Δήμου Αθηναίων, για προσπάθεια συγκάλυψης.

Όπως είπε η μητέρα, επικοινώνησε με την σύζυγο του 53χρονου μέσω Messenger κι εκείνη της είπε: “Σε παρακαλώ μην πας να το καταγγείλεις κι ο,τι θες θα το κάνω με ψυχολόγους για το παιδί σου και θα σε βοηθήσω οικονομικά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα