Ηλιόπουλος: Ο Μπακογιάννης παίζει με ακροδεξιά ατζέντα

Ο επικεφαλής της "Ανοιχτής Πόλης", Νάσος Ηλιόπουλος
Ο επικεφαλής της "Ανοιχτής Πόλης", Νάσος Ηλιόπουλος EUROKINISSI

"Η Νέα Δημοκρατία συνομιλεί ανοιχτά με την Χρυσή Αυγή", τόνισε στον News 24/7 στους 88,6 ο υφυπουργός Εργασίας, ενώ παράλληλα κάλεσε την Φ. Γεννηματά να απαντήσει στο "βασικό πολιτικό ερώτημα", που, όπως είπε είναι αν η επόμενη κυβέρνηση θα υπερασπιστεί τις συλλογικές συμβάσεις".

Την υποψηφιότητα του Κ. Μπακογιάννη σχολίασε ο υφυπουργός Εργασίας Νάσος Ηλιόπουλος μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε πως: "Ο Κώστας Μπακογιάννης προσπάθησε να οικοδομήσει φιλελεύθερο προφίλ και τώρα παίζει με ακροδεξιά ατζέντα, επενδύει στην ατζέντα της ασφάλειας με επίκεντρο τον Άγιο Παντελεήμονα, στην περιοχή όπου χτίστηκε η Χρυσή Αυγή. Ποτέ δεν ακούμε στα κυρίαρχα ΜΜΕ για την ανομία στους εργασιακούς χώρους. Το πιο κομμάτι της ανομίας επιλέγει κανείς να αναδείξει δείχνει μια πολιτική στόχευση. Όταν δεν βρίσκεις μια κουβέντα να πεις για τη Χρυσή Αυγή κι αυτό δείχνει πολιτικές κατευθύνσεις. Η ΝΔ συνομιλεί πια ανοιχτά με τη Χρυσή Αυγή. Τα είδαμε επί Μπαλτάκου γγ υπουργικού συμβουλίου, ο Φαήλος Κρανιδιώτης ήταν στενός συνεργάτης του Σαμαρά, Βορίδης-Γεωργιάδης δίνουν το ιδεολογικό στίγμα της ΝΔ. Τέτοιοι μετασχηματισμοί γίνονται σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή Δεξιά. Το ΚΙΝΑΛ όχι απλώς φλερτάρει με τη ΝΔ, αλλά στελέχη του όπως Βενιζέλος-Λοβέρδος φωνάζουν την επιλογή τους. Το βασικό πολιτικό ερώτημα είναι η επόμενη κυβέρνηση θα υπερασπιστεί τις συλλογικές συμβάσεις ή όχι; Σε αυτά πρέπει να απαντήσει η Φ. Γεννηματά".

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network