Ιωαννίδης της ΟΝΝΕΔ: ‘Πότε ήταν ο Άδωνις ΔΑΠ;’

Ιωαννίδης της ΟΝΝΕΔ: ‘Πότε ήταν ο Άδωνις ΔΑΠ;’
Συνέχιση της συζήτησης στην Βουλή επί του σχεδίου νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης "Μεταρρυθμίσεις ποινικών διατάξεων, κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ΄ τύπου και άλλες διατάξεις" την παρασκευή 17 ΑΠριλίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Πως σχολιάζει ο πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας το βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τους ΔΑΠίτες

Την αντίδραση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη προκάλεσε το βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να φωνάζει το σύνθημα “και α και ου και ΔΑΠ- ΝΔΦΚ” μαζί με ΔΑΠίτες.

“Πότε ήταν ο Άδωνις ΔΑΠ;” απαντά ο κ.Ιωαννίδης καυστικά σε όσους του ζητούν να σχολιάσει το επίμαχο βίντεο, που συζητήθηκε ιδιαίτερα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είχε ασκήσει σκληρή κριτική στον κ. Γεωργιάδη κατά την πρώτη συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας μετά την εκλογική ήττα, παρουσία του Αντώνη Σαμαρά.

“Τι άλλο από αστοχία είναι να ακούν οι πολίτες υπουργό της κυβέρνησης να δηλώνει υπερήφανος για τις πολιτικές περικοπών και να διεκδικεί την πατρότητα αυτών. Πόσο καλό μας έκαναν οι δημόσιες δηλώσεις στα ΜΜΕ του στυλ δε θέλω να μου κλέψει τη δόξα ο Τόμσεν”, είπε συγκεκριμένα ο κ. Ιωαννίδης.

Στις διαρροές του κ.Ιωαννίδη, απάντησε ο κ.Γεωργιάδης μέσω twitter: Αγαπητέ Σάκη ήμουν εκλεγμένος με την ΔΑΠ Ιστορικού ΕΚΠΑ

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα