Κ. Νοτοπούλου: Η Θεσσαλονίκη δεν είναι η πόλη με τις χλαμύδες και τις περικεφαλαίες

Κ. Νοτοπούλου: Η Θεσσαλονίκη δεν είναι η πόλη με τις χλαμύδες και τις περικεφαλαίες
Η Κατερίνα Νοτοπούλου MotionTeam

Η υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Κ. Νοτοπούλου, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι μπορεί να είναι υποψήφια για το δήμο Θεσσαλονίκης.

“Δεν πρέπει να γυρίσει ο δήμος Θεσσαλονίκης στην εποχή Παπαγεωργόπουλου-Ψωμιάδη” διεμήνυσε η υπουργός Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού. Συγκεκριμένα, ανάφερε τα εξής: “Η εκδήλωση στο Παλαί ντε Σπορ (όπου θα μιλήσει ο Αλ. Τσίπρας) είναι ευκαιρία να απευθυνθούμε στους πολίτες ολόκληρης της Μακεδονίας που δεν έχουν υποκύψει στις φωνές του εθνικισμού. Δεν είναι τόσο μεγάλου μεγέθους οι εθνικιστικές αντιδράσεις όσο φαίνεται στα social media, είναι αρκετοί οι πληρωμένοι λογαριασμοί. Οι πολλοί θέλουν η πόλη να πάει μπροστά. Δεν φοβόμαστε την αντίθετη άποψη. Η Θεσσαλονίκη δεν είναι η πόλη με τις χλαμύδες και τις περικεφαλαίες. Είναι ψευδής αυτή η εικόνα. Οσο περισσότερο ενημερώνονται οι πολίτες τόσο αμβλύνονται οι επιφυλάξεις τους. Παίζει πολύ άσχημο ρόλο η ΝΔ που έφτασε στο σημείο να πει ότι ανταλλάξαμε τις συντάξεις με το μακεδονικό. Η τύχη της Θεσσαλονίκης δεν καθορίζεται πια από Παπαγεωργόπουλους ούτε από Ψωμιάδηδες. Ανησυχούμε που η ΝΔ φλερτάρει με το δόγμα “ησυχία, τάξη και ασφάλεια”. Ανησυχούμε μήπως ο δήμος Θεσσαλονίκης επιστρέψει στο παρελθόν της διαφθοράς και της οπισθοδρόμησης αλλά αισιοδοξούμε ότι αυτό δεν θα γίνει γιατί δεν θα το αφήσουν να συμβεί”.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι μπορεί να είναι υποψήφια για το δήμο Θεσσαλονίκης είπε ότι “ο στόχος είναι να είμαστε χρήσιμοι όπου χρειάζεται. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι μπροστά, σημασία έχει να μην επιστρέψει ο δήμος Θεσσαλονίκης στην εποχή Παπαγεωργόπουλου και σ αυτή τη μάχη θα είμαι σε κάθε περίπτωση παρούσα”.

Σε σχέση με τις κατηγορίες που έχει δεχθεί επειδή είχε προσληφθεί στο δήμο Θεσσαλονίκης στην υπηρεσία καθαριότητας χωρίς να εργαστεί ως καθαρίστρια απάντησε ως εξής: ” Είχαν προσληφθεί εκταντοντάδες άτομα με την απαράδεκτη 2μηνη σύμβαση των καθαριστριών για να απασχοληθούν όπου υπήρχαν πραγματικές ανάγκες, την ευθύνη τη φέρει αυτός που προσλαμβάνει με λάθος τρόπο, δεν ήταν προσωπικό το θέμα. Η επίθεση που δέχθηκα ήταν επίθεση απέναντι σε όποια νέα γυναίκα προσπαθεί, αυτή ήταν η πραγματικότητα που εγώ βίωσα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα