Και ένα και δύο και τρία τηλεοπτικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Και ένα και δύο και τρία τηλεοπτικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Στο διαδίκτυο ανέβηκαν τα τηλεοπτικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα προεκλογική περίοδο. Οι στόχοι της καμπάνιας (Vids)

Τα πρώτα τηλεοπτικά του σποτ έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η Κουμουνδούρου.

Στα βίντεο εμφανίζονται πολίτες οι οποίοι δηλώνουν: "Σ' αυτές τις εκλογές το θέμα είναι απλό. Ξεμπερδεύουμε με το παλιό".

Στο τέλος του σποτ εμφανίζεται το μότο "ξεμπερδεύουμε με το παλιό, κοιτάμε το αύριο" και το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ "Μόνο μπροστά", που είναι και η βασική προεκλογική ατάκα του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα.

Τα τηλεοπτικά σποτ:

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, στόχοι της προεκλογικής καμπάνιας είναι:

-να αναδείξει το κυβερνητικό έργο που υλοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες τους προηγούμενους 7 μήνες  

-να προβάλλει το πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ που είναι η αποφασιστική διαπραγματευτική στάση, τόσο στο προηγούμενο διάστημα, όσο και στο μέλλον, στα διάφορα στάδια υλοποίησης της συμφωνίας.

-να  αναδείξει τους άξονες του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και, κυρίως, την κεντρική αντίληψη που τους συνδέει, δηλαδή την σύγκρουση με τα μεγάλα συμφέροντα και την διαπλοκή, την στήριξη των πιο αδύναμων και την προώθηση ουσιαστικών θεσμικών αλλαγών για την διαφάνεια και την δημοκρατία.

Το δημιουργικό κομμάτι της καμπάνιας βασίζεται σε απλούς καθημερινούς ανθρώπους, ενώ θα συμπεριλαμβάνει και στοχευμένα μηνύματα για ειδικές κοινωνικές κατηγορίες,  Η καμπάνια είναι χαμηλού κόστους και υλοποιείται από την ομάδα επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Κεντρικό της σύνθημα θα είναι:

ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ – ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

SHARE:

24Media Network