Το "όχι" του Τσίπρα στην πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική στο μνημόνιο...

Στιγμιότυπο από την σημερινή συνεδρίαση τησ Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στην βουλή,Τετάρτη 19 σεπτεμβρίου 2012 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από την σημερινή συνεδρίαση τησ Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στην βουλή,Τετάρτη 19 σεπτεμβρίου 2012 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Και όμως αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας καταψήφισε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική στο μνημόνιο. Δείτε το βίντεο

"Γλώσσα λανθάνουσα  αλήθεια λέγει" έλεγαν παλιά οι πατέρες της Ορθοδοξίας... Στην περίπτωση του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, μάλλον δεν ισχύει αυτό, απλά η δύναμη τη συνήθειας που θέλει την αντιπολίτευση κυρίως να καταψηφίζει, τον παρέσυρε και είπε αρχικά "όχι" και στην πρόταση του κόμματος του.

Κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας, για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση των συνθηκών που οδήγησαν στο μνημόνιο. Όταν ήρθε η σειρά του Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε δεν ψήφισε αρχικά "ναι"!

Φυσικά, στη συνέχεια έκανε με το χέρι νόημα ότι ψηφίζει "ναι" στην πρόταση που κατέθεσε ο ίδιος και οι υπόλοιποι βουλευτές του κόμματος του και ξέσπασε στα γέλια.

"Όχι να καταγράψω κ. πρόεδρε;", τον ρώτησε ο Ιορδάνης Τζαμτζής που καταγράφει τις ψήφους.

"Μάθατε συνεχώς το όχι...", είπε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το όχι του Τσίπρα

SHARE:

24Media Network