Κακλαμάνης σε Βρούτση: “Καλύτερα να φορέσετε την μάσκα σας, κ.υπουργέ”

Κακλαμάνης σε Βρούτση: “Καλύτερα να φορέσετε την μάσκα σας, κ.υπουργέ”
Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Eurokinissi

Παρέμβαση του προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη στην Βουλή όταν ο Γιάννης Βρούτσης ξεκίνησε να μιλά από τα υπουργικά έδρανα δίχως μάσκα

Την παρέμβαση του προεδρεύοντα στο κοινοβούλιο, Νικήτα Κακλαμάνη, προκάλεσε η πρωτοβουλία του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, να ξεκινήσει την ομιλία του στο νομοσχέδιό του που αφορά ασφαλιστικές και εργασιακές ρυθμίσεις δίχως να φορά μάσκα, από τα υπουργικά έδρανα.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης απευθύνθηκε στον υπουργό Εργασίας λέγοντάς του να προσέλθει στο βήμα της Βουλής, όπου υπάρχει προστατευτικό πλαστικό κουβούκλιο ή να φορέσει την μάσκα του. «Για λόγους μηνύματος καλύτερα να φορέσετε την μάσκα σας κ.υπουργέ» ανέφερε ο Νικήτας Κακλαμάνης, με αποτέλεσμα ο Γιάννης Βρούτσης να ανέβει τελικά στο βήμα.

Αντιλαμβανόμενος τις εντυπώσεις που θα μπορούσαν να προκληθούν ο Γιάννης Βρούτσης ανεβαίνοντας στο βήμα δήλωσε ότι πριν ξεκινήσει την ομιλία του ζήτησε από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλο που βρίσκονταν μπροστά του (μια και τα έδρανα της Ν.Δ είναι απέναντι από τα υπουργικά) να αλλάξει θέση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα