Κάλυψη Μαξίμου σε Κυριαζίδη για τις ομοβοφικές δηλώσεις κατά Κασσελάκη

Διαβάζεται σε 2'
Δημήτρης Κυριαζίδης και Κυριάκος Μητσοτάκης
Δημήτρης Κυριαζίδης και Κυριάκος Μητσοτάκης EUROKINISSI

Ο Π. Μαρινάκης κάλυψε τον βουλευτή Δράμας της ΝΔ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την αποπομπή του και υποστηρίζει ότι εάν δεν αποπεμφθεί σημαίνει ότι εκφράζει τον Κ.Μητσοτάκη

Τον βουλευτή Δράμας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κυριαζίδη, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ για ομοφοβικές δηλώσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη, κάλυψε πλήρως το Μαξίμου δια του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη.

Ειδικότερα απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο briefing, ο κ. Μαρινάκης σχολίασε: “Σκεφτείτε τι θα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ αν ο οποίος Κυριαζίδης είχε καταδικαστεί αμετάκλητα από τη δικαιοσύνη ή είχε αναρτήσει φωτογραφίες δημοσιογράφων εν είδει προγραφών. Το να ζητά τη διαγραφή του οποιοδήποτε ο ΣΥΡΙΖΑ, που έχει στην πρώτη γραμμή ένα καταδικασμένο 13-0, είναι υποκριτικό.”

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε επίσης ότι: “Είναι δεδομένος ο σεβασμός της ΝΔ και συνολικά της ΚΟ στα δικαιώματα και τις επιλογές κάθε πολίτη. Μακριά από εμάς κάθε επίθεση. Και νομίζω και ο ίδιος ο βουλευτής ξεκαθάρισε ότι η διατύπωση αυτή εν τη ρύμη του λόγου και δεν υπήρχε διάθεση προσβολής πολιτικού αντιπάλου. Και εν πάσει περιπτώσει, αυτό το αποδεικνύουμε με τις πολιτικές που εφαρμόζουμε”.

Υπενθυμίζεται ότι την έντονη αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε το σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ, μιλώντας στο STAR Βορείου Ελλάδος, όπου είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τα εξής:

«Το είδαμε να συμβαίνει και πρόσφατα με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον νεοεκλεγέντα, δεν ξέρω πώς να… πρόεδρο ο, η, λέμε πώς έχουν τα πράγματα σήμερα».

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, κατήγγειλε πάντως “συνεχιζόμενη αφωνία του κ. Μητσοτάκη στο ομοφοβικό σχόλιο του βουλευτή Δημήτρη Κυριαζίδη” και με δήλωση της επέμεινε στην αποπομπή του βουλευτή από την ΚΟ της ΝΔ.

«Ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι λόγω της ανάφλεξης στην Μέση Ανατολή, θα ξεχαστεί το θέμα που δημιουργήθηκε με τις χυδαίες δηλώσεις του βουλευτή Δράμας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριαζίδη. Εάν δεν αποπέμψει σήμερα τον Βουλευτή του, τότε κατανοούμε ότι συμμερίζεται τις ομοφοβικές του απόψεις», ανέφερε η κ. Κεχαγιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα